Небайдужі ковельчани під час ранкової пробіжки прибирають берег Турії

24 Березня 2019, 11:44
Небайдужі ковельчани під час ранкової пробіжки прибирають берег Турії 2298
Небайдужі ковельчани під час ранкової пробіжки прибирають берег Турії

У Ковелі розпочали проект «Цінуй та Бережи!», який закликає до здорового способу життя і збереження екології.

Засновник групи Руслан Троцюк в описі «Цінуй та Бережи!» у Facebook зазначає, що метою проекту є об'єднання однодумців та небайдужих до проблем довкілля, і цим вкотре привернути увагу суспільства, та й загалом до культури виховання кожного по відношенню до ЕКО-системи планети. Водночас кожному нагадати заглянути під «капот» власного здоров'я, та поєднати все це, в одне ціле – здоровий спосіб життя та власне «здоров'я» нашої планети.

Зокрема, учасники проекту під час ранкової пробіжки прибирають на березі річки Турія.

«А це ранкова пробіжка, зібрано пакет пластикових пляшок, які безладно плавають, та в безмежній кількості розкидані на березі річки Турії! Їм місце не у водоймі, чи у кущах, а в спеціально відведених для цього місцях! Поєднано корисне з приємним!», – написав у дописі Руслан Троцюк.

 



 

Проект заснували нещодавно, однак він вже набирає популярності у місті. 23 березня до ранкового прибирання приєдналося ще більше людей.

«Сьогоднішня ранкова пробіжка пройшла в компанії, дуже класних людей, які відгукнулися допомогти трішки довкіллю! Разом Нам вдалося зібрати, з маленької ділянки навколо водосховища, кілька пакетів з пластиком та склом! Всім дякуємо за підтримку, але особлива подяка Мирославі Борисюк, яка одна з найперших, сама запропонувала свою допомогу! Дякуємо! Поєднано корисне з приємним!», – написав Руслан Троцюк.

 



 

У групі також діляться місцями, де варто ще поприбирати. На фото можна побачити скільки сміття залишається після відпочивальників.

«Як і обіцялося, опубліковуємо нові фото місць, які «Просять Допомоги». Це паркова зона по вулиці Грушевського (поблизу ветклініки), на жаль, але це є кінцевий результат відпочинку Наших місцян! Сумно на це дивитися, але це є факт Нашого нікчемного ставлення до довкілля!», – йдеться у дописі активіста.

 




Коментарі
24 Березня 2019, 17:41
Молодці
24 Березня 2019, 18:11
Отако може й ковельчан окультурать і бидлоті стане соромно смітити!
24 Березня 2019, 20:05
Невиховані нікчеми смітять всюди, тому що безкарність.
24 Березня 2019, 20:15
Молодці!!! А де наші поліціянти? Зараз почнуться виізди до води і "відпочивальники" лишатимуть купи сміття. Потім знову шукають нове.чисте місце - тоді іх потрібно ставити на місце. Прибрав-можеш ще приіхати. Якщо не прибрав -не пускати і штрафувати...
25 Березня 2019, 11:34
Знову влада у всьому винна? Чи потрібно починати з себе? У нас риса така- на все і на всіх плювати, після нас хоч кінець світу.
25 Березня 2019, 11:43
Урааа молодці!!!
25 Березня 2019, 14:23
Прибирайте а в Жеках спишуть гроші та напремії відрахують.роботяги ті що в кабінеті відсиджується це їх дільниця і хай прибирають гроші отримують шикарні тільки не двірник
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром