Ковельчани сплатили понад 2,7 мільйона гривень військового збору

28 Березня 2019, 16:00
1318

Завдяки волинянам, котрі отримують легальну зарплату та інші офіційні доходи, протягом січня-лютого до держбюджету з області надійшло 46 мільйонів гривень військового збору.

Сума спрямованого на потреби національної армії платежу перевищує минулорічні показники на 19,9 %, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Керівниця волинських фіскалів Світлана Савчук запевнила, що фахівці ДФС в межах компетенції активно протидіють намірам окремих бізнесменів мінімізувати податки шляхом використання необлікованої праці.

«Окрім бюджетних втрат та позбавлення соціального захисту, саме трудові нелегали своїм існуванням створюють умови для нерівноцінної конкуренції. Соціально відповідальний бізнес повинен мати рівні умови для господарювання. Створити їх зобов’язана держава. Тож, рекомендуємо господарюючим суб’єктам, котрі ще допускають факти тіньової зайнятості,  негайно відмовитися від такої ганебної практики, що засуджується у цивілізованому світі». – підсумувала Світлана Савчук.

Довідково: за підсумками січня-лютого 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – понад 20 мільйонів гривень, на території Луцького району – понад 3,9 мільйона гривень, у м. Ковель – понад 2,7 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський – 2,3 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ – понад 2,1 мільйона гривень.

Коментарі
28 Березня 2019, 18:50
і ті жирноморді свінчуки на наших грошах жирують. А діткам матері просять гроші на лікування. Ви, суки, свиноморді не боїтесь Божої кари? Чи може ви вже врішили, що приватизували Бога і вам все зійде з рук?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром