Новим вулицям у Ковелі надали назви

28 Березня 2019, 17:51
Новим вулицям у Ковелі надали назви 5371
Новим вулицям у Ковелі надали назви

У Ковелі з’являться вулиці Василя Стефаника, Ковальська, Всіх Святих, Леоніда Каденюка.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

28 березня відбулася сорок дев’ята сесія міської ради. Депутати озвучили  ряд запитів і звернень.Традиційно більшість з них стосувались благоустрою міста.

У ході засідання розглянуто понад 75 питань. Більшість з них – земельні та містобудівні.

Обранці громади також  внесли зміни до міського бюджету, затвердили зміни  до місцевих програм, зокрема, розвитку малого і середнього підприємництва, запобігання та ліквідації наслідків підтоплення окремих територій міста Ковеля, соціального захисту окремих категорій мешканців міста.

Затвердили Положення про відділ культури виконавчого комітету Ковельської міської ради у новій редакції у зв’язку із введенням у його підпорядкування новоствореної комунальної установи «Ковельський молодіжний центр «Місто ідей».

Прийняли на сесії Положення про оренду майна територіальної громади міста Ковеля та Програму покращення функціонування Центру обслуговування платників Ковельської ДПІ Ковельського управління Головного управління державної фіскальної служби у Волинській області на 2019-2020 роки.

Згідно рішення депутатів присвоєно назви новим вулицям у кварталі житлової забудови в районі вулиці Зерова (ліворуч  від Брестської, між двома переїздами). Відтепер у Ковелі будуть вулиці — Василя Стефаника, Ковальська, Всіх Святих,  Леоніда Каденюка та провулки  Леоніда Каденюка.

Коментарі
28 Березня 2019, 22:52
Перехрестя трьох святих знаю,а де вулиця?
29 Березня 2019, 13:58
Все в місті супер осталося назви поміняти і все Придурки Не забудьте одну з вулиць назвати Кіндер дибіл
29 Березня 2019, 22:40
а де вулиці порохоботівська?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024