У Ковелі представили виставу «Сорочинський ярмарок»

29 Березня 2019, 16:45
У Ковелі представили виставу «Сорочинський ярмарок» 4737
У Ковелі представили виставу «Сорочинський ярмарок»

У Ковелі театр-студія «10 ряд 10 місце» представив музичну виставу «Сорочинський ярмарок» за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На початку, неочікувано для усіх, у залі розгорнувся справжнісінький ярмарок. Запахло ароматною випічкою. Кожен міг спробувати пиріжки, різноманітні солодощі, які пропонували дівчата на своїх ятках.   Далі дійство перемістилось на сцену, де з перших хвилин актори змусили присутніх поринути у яскраве середовище українського народного свята і життєвих пригод.

Блискучий калейдоскоп персонажів – всі представники тодішнього сільського населення. Головні герої вистави – романтичні Гриць і Парася (Софія Ліпич, Михайло Бразінський), щаслива пара Цибулі та мудрої Мокрини (Ольга Пірожик, Ігор Корнелюк), та антипод цієї родини – сім’я Черевика та Хіврі (Володимир Солов’янчик, Оксана Мизовець), попович Афанасій Іванович (Назар Андросюк), циганка (Альона Малюга-Мельникова).

Режисер Альона Малюга — Мельникова розповідає, що вони давно планували зіграти комедію. І вибір був невипадковим, адже Гоголь по-особливому писав про Україну. Він це робив з великою любов’ю, притаманним йому тонким гумором. Письменник зумів надзвичайно колоритно передати у своїх творах життя українського села, його побут, характери героїв.

«Ми стараємося щоразу все більше дивувати глядача все  і показувати власний професійний розвиток. Все вище піднімаємо нашу планку. У постановці було задіяно 35 акторів. Всі вони зіграли бездоганно. Танцювальні композиції представив зразковий ансамбль “Дзвіночок”. Від цього вистава тільки виграла. Багато людей допомагали з костюмами, реквізитами. Щиро їм за це вдячні. Загалом хотілося зробити свято, більше веселощів музики, щоб люди відчули дух Сорочинського ярмарку», – каже режисерка.

Яскраві емоції переповнювали після вистави і самих акторів. Зокрема, Оксана Мизовець, яка зіграла Хіврю говорить: «Задоволені, що сьогодні був дуже контактний зал. Це  допомагало і надихало. Кожен мій вихід я відчувала відлуння від залу і просто від цього росли крила». 

 























Коментарі
29 Березня 2019, 19:15
МОЛОДЦІ!!!
31 Березня 2019, 01:20
Взагалі не розкрита тема цицьок.Це прсто жах.
31 Березня 2019, 11:26
Шановна вище, тему цицьок будете розкривати у інших місцях, а не у театрі, куди ходять як діти, так і дорослі.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024