Районні депутати невдоволені поліцейськими засідками на дорогах Ковельщини

30 Березня 2019, 13:32
Районні депутати невдоволені поліцейськими засідками на дорогах Ковельщини 3974
Районні депутати невдоволені поліцейськими засідками на дорогах Ковельщини

Обранці громади розкритикували патрульну поліцію за те, що поліцейські роблять на дорогах засідки.

На сесії Ковельської районної ради, яка відбулася 29 березня, інформував депутатський корпус про роботу свого підрозділу заступник начальника відділу організації несення служби у місті Ковелі Управління патрульної поліції Сергій Цигульов. До нього звернувся депутат Олександр Титомир, розповівши про засідки на дорогах, які влаштовують патрульні поліцейські.

«Коли ваш структурний підрозділ прийшов до Ковеля, ми всі були дуже задоволені і перші місяці показали високу ефективність вашої роботи. Але останнім часом ваші в урочищі Войтовщина у засідці стоять, біля автозаправки «WOG», на вулиці Брестській чекають, коли на червоне світло якась машина поїде. Ваш рейтинг від цього тільки падає з кожним місяцем», – мовив Олександр Михайлович.

«Я не знаю, як мені сприймати зараз це питання, чи…», – сказав Сергій Цигульов, але не закінчив думку.

«Ми будемо фотографувати ваші машини у засідках», – попередив його Олександр Титомир.

«Добре, фотографуйте машини. Давайте докази. Будемо розбиратися», – погодився поліцейський.

Він почав пояснювати, що у Ковелі є відділ поліції та Управління патрульної поліції, а це різні структури, в яких є свій автотранспорт. Може, хотів перевести «стрілки» на своїх колег з відділу поліції? Але якийсь депутат з місця зауважив: «Ми знаємо добре номера саме ваших машин».

«Говорити про те, що хтось там стоїть, я зараз не можу», – відповів Сергій Цигульов.

«Дісталося» патрульній поліції і від найбільш активного на сесії депутата – Анатолія Корнійчука.

«Оця машина, яка стоїть з «фарою», я кожен день їду на роботу і вона стоїть на вулиці Грушевського систематично. Це – засада! Така сама стара мєнтовська організація роботи, яка була в минулому. Рік тому цього не було. Це там з моста хтось вискочив і вже його зловили. Чому ця машина з «фарою» не стоїть біля села Гулівка (де за останній час трапилося три смертельні аварії, – ред.), не моніторить там ситуацію, чи в інших небезпечних місцях?» – допитувався Анатолій Авакумович.

Читайте також: Депутатка-залізничниця попередила Олега Кіндера, що він ніколи не поїде в її вагоні

Коментарі
30 Березня 2019, 16:53
вперед до совдепу даі в кущах
30 Березня 2019, 17:20
Ну, це повний 3,14здець..... Титом р і корней ще будуть вказувати, де поліцейським стояти.... Стоять там, де зручніше виявляти і документувати порушення, де водій явно порушує і не буде цвіркати через щілину у вікні:*причина порушення?*. Фотографувати вони будуть.... Роботу свою робіть, балаболи . А ти, корней, припини піаритися на гулівсько му перехресті.
30 Березня 2019, 18:00
Патрульні машини повинні рухатись з включеними маячками. так що ні про які засідки мова не йде. Якщо машина стоїть в кущах, та ще й з виключеними мигалками, можете спокійно плюнути тому поліцейському в морду. він сам себе поставив поза законом. І нехай потім говорить, що ви напали на нього при виконанні службових обов"язків. Службові обов"язки- це постійне патрулювання з включеними мігалками. Також ви вправі вимагати у нього шляховий лист, в якому є підтвердження, що він саме в той час має бути саме в тому місці. Нема листа- шило в колесо і гудбай Америка.
30 Березня 2019, 18:32
Не дають літати
30 Березня 2019, 19:17
В чім проблема? Їдьте згідно Правил дорожнього руху і тоді Вам буде до лампочки в засаді поліціянти чи не в засаді.
30 Березня 2019, 19:56
Все дуже просто. Там поліція сидить в засідці і не дає вивозити крадений ліс. Ось це і дратує районне керівництво. Правильно роблять.
30 Березня 2019, 20:18
А не пішов би ти на х....й. Порохоботи он всейке Закарпаття вивезли в Гейропу, пів Українських лісів спалили в котельнях, а я буду шкодувати собі якихось пару кубів лісу. Обсеретесь, сучари.
30 Березня 2019, 21:40
Цікаво, чому ті два нероби так захвилювалися? Не порушуйте ПДР, і ніхто до вас діла не буде мати. Чи десь собачка запитання, а, хлопчики?
30 Березня 2019, 21:41
Перепрошую, зарита.
30 Березня 2019, 23:07
Ти якщо повний дов..йоб, то так і роби, але сам покажи власним прикладом, а то дійсно якийсь нормальний прочитає і повірить, а потім проблем не обереться за тебе ідіота...
30 Березня 2019, 23:58
Цікаво а де прописано що поліція має рухатися з проблисковими маячками постійно?<br/>Покажіть хоча один законодавчий акт
31 Березня 2019, 09:40
По новым правилам полицейские должны ездить с включенным маяком<br/><br/>Правило меняется в тот момент, когда полиция спешит на вызов.<br/>Правило меняется в тот момент, когда полиция спешит на вызов.<br/>Неважно, торопятся ли на вызов или нет, полицейские должны ездить с включенным маяком. Это новое правило введено МВД для того, чтобы сделать полицейских более заметными в дорожном движении.<br/><br/>Более 2-х месяцев машины полиции будут ездить лишь с включенными маяками, правда только сзади. Глава Патрульного инспектората объяснил, что это сделает полицию более заметной в дорожном движении.<br/><br/>Марин Максиан, глава ГИП: «Это будет иметь характер предупреждения. Люди, которые задумают что-то незаконное, увидят полицию с маяком и прекратят незаконные действия. Это также имеет и внутренний аспект, так как полиция будет более ответственной».<br/><br/>Правило меняется в тот момент, когда полиция спешит на вызов.<br/><br/>Марин Максиан: «Включается передняя часть маяка, а также звуковой сигнал. Это информирует водителей, что они должны пропустить машину».
31 Березня 2019, 17:09
Хто не порушує, того не хвилює , де стоять))) Хай хоч у рови полягають.
01 Квітня 2019, 17:03
Те що хтось і щось заявляє не затверджено жодним наказом чи правмлом. Покажіть те правило де воно прописано<br/>Кандидати на перед виборами в президенти теж багато чого заявляють
01 Квітня 2019, 17:03
Те що хтось і щось заявляє не затверджено жодним наказом чи правмлом. Покажіть те правило де воно прописано<br/>Кандидати на перед виборами в президенти теж багато чого заявляють
03 Квітня 2019, 06:37
Хотілосяб до...м нагадати ПДР УКР.Водій побачивши приблискові маячки синього кольору,негайно повинен знизити швідкисть,та прийняти як найближче до правого краю проіізджоіі частини-тим самим пропустивши спецавтомобіль!У нас багато хто так робить?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром