У Ковелі відбудеться місячник весняного прибирання

31 Березня 2019, 11:13
У Ковелі відбудеться місячник весняного прибирання / Фото ілюстративне 2632
У Ковелі відбудеться місячник весняного прибирання / Фото ілюстративне

Ковельчан запрошують долучитися до весняного прибирання міста.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Небайдужі й ініціативні ковельчани вже розпочали наводити лад у місцях відпочинку, на власних садибах, територіях підприємств й установ.

Активно ж вестимуться роботи з весняного прибирання міста, його озеленення впродовж місячника з благоустрою – з 2 квітня по 2 травня. 13 квітня у Ковелі – день довкілля. Планують здійснити комплекс заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, привести у належний санітарний стан парки, спортивні й дитячі майданчики, узбіччя доріг, кладовищ, пам’ятників, житлових, гаражних і садівничих масивів, берегів річки Турії, а відтак  підготуватися до Великодніх і травневих свят. 

На таких місцях працюватимуть комунальники, трудові колективи, студенти, учні, педагоги навчальних закладів, службовці, громадські активісти.

«Спільні зусилля дозволять створити у рідному місті сприятливе для життя і відпочинку довкілля, чистоту й ошатність,  хороший імідж Ковеля та його мешканців. Запрошуємо представників громади долучитися до загальноміської справи. Сподіваємося, що і цього року ковельчани проявлять високу свідомість й  активність у заходах з впорядкування рідного міста», – зазначають у міськраді.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024