З 1 квітня багатодітні сім'ї отримуватимуть доплату за кожну наступну дитину

31 Березня 2019, 18:00
З 1 квітня багатодітні сім'ї отримуватимуть доплату за кожну наступну дитину / Фото ілюстративне 3390
З 1 квітня багатодітні сім'ї отримуватимуть доплату за кожну наступну дитину / Фото ілюстративне

Багатодітним сім’ям виплачуватимуть нову допомогу на дітей.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З 1 квітня набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України про надання соціальної підтримки багатодітним сім’ям. Виплати здійснюватимуться батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця у розмірі 1 700 гривень до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.

Для призначення та виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, подається заява одного з батьків, з яким постійно проживає дитина, за формою, затвердженою наказом Міністерства соціальної політики України (на підставі паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника); копії свідоцтв про народження всіх дітей (з пред’явленням оригіналів); копії посвідчення батьків багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу) та посвідчень дітей з багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналів); реквізити рахунку для соціальних виплат, відкритого в установі уповноваженого банку.

Прийом заяв та необхідних документів буде проводити центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ковельської міської ради. Громадянам, які звернуться у період з квітня по червень включно, вищевказана допомога буде призначена з 1 квітня 2019 року.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024