У Гончому Броді швидка не доїхала вчасно через погану дорогу

31 Березня 2019, 17:00
1925

За добу бригади екстреної медичної допомоги виїжджали 353 рази. 

Всього за 30 березня у Центральній оперативній диспетчерській зареєстровали 448 звернень, здійснили 353 виїзди, з яких вісім були безрезультатними. Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці у Facebook.

У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано шість випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

  • Іваничівському районі до села Орищі;
  • Ківерцівському районі до села Омельне;
  • Ковельському районі до села Гончий Брід;
  • Любешівському районі і до села Щитинь;
  • Маневицькому районі до села Серхів;
  • Луцькому районі до села Буків;

У Луцькому районі в селі Лаврів, повертаючись з виклику, бригада екстреної медичної допомоги змушена була викликати бригаду МНС, оскільки самостійно виїхати з болотяного полону, не змогла.

За добу медики виявили три випадки гострих коронарних синдромів і один раз виїздили на ДТП. 

З Маневицького району, для надання спеціалізованої медичної допомоги хворому, що впав з дерева, було здійснено перевезення в Луцьку міську клінічну лікарню відразу з виклику 

Лікар консультант консультативно-телеметричного посту Центральної оперативної диспетчерської прийняв та проаналізував 110 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області.

Диспетчери та лікарі-консультанти надали 60 порад. На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області доставили 113 осіб. 

Читайте також: Наклали асфальту: де, як і за скільки ремонтували волинські дороги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024