У ковельській мерії згадали палія сухої трави, який спалив чужу дачу

01 Квітня 2019, 14:50
У ковельській мерії згадали палія сухої трави, який спалив чужу дачу 2856
У ковельській мерії згадали палія сухої трави, який спалив чужу дачу

Ковельський міський голова обурений підпалами сухостою і каже, що горить половина Волинської області.

На апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський доповів про те, що 25 березня о 12-й годині рятувальники виїздили на дачний масив «Урожай» гасити пожежу.

Видання Район.Ковель повідомляло про цю пожежу сухої трави на площі 0,3 га, яка сягнула дерев’яного паркану однієї з дачних ділянок.

«Це підпал був знову. Власник встановлений», – заявив Юрій Дідковський.

«Власник підпалу? Чи власник дачі?» – попросив уточнити міський голова Олег Кіндер, що викликало сміх в залі.

Юрій Михайлович підтвердив, що встановлено власника дачі, який палив сухостій. Також він розповів про інші пожежі на території міста.

«19 і 20 години – горіла суха трава на вулиці Ярослава Мудрого. Ну там загорілося в чагарниках, на площі близько двох гектар. 22 година – на вулиці Ольжича господарська будівля. Там постраждали тільки речі і птиця домашня», – інформував головний «надзвичайник» ковельської мерії.

За його словами, 30 березня виникла пожежа на дачному масиві «Калина» через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Масове спалювання сухостою прокоментував на нараді ковельський мер.

«Не жартуємо по підпалах. Я і в Луцьк їхав і з Луцька вчора їхав. Ви знаєте, півобласті горить. І мені просто соромно за цих людей, які це роблять. Ну українці. Я ж думаю, не приїжджають з інших держав і в основному це мешканці. І на це страшно дивитися. Коли особливо я вертався назад вже в таку темну пору дня і я говорю: півобласті горить. Ну як з людьми говорити? Як їх переконувати? Я даже не знаю», – обурювався підпалами Олег Кіндер.

 

Коментарі
01 Квітня 2019, 18:09
Хай би згадали вугло поліклініки яка в центрі хтось піджовбав або старий єврейський будинок біля 3 школи. Аптека № 9 дивним чином стала торговим центром. Це все за керівництва Кіндера сталося. Всі забули. А депутати води в рот набрали .
01 Квітня 2019, 19:04
Порошенко програв пора прибрати підпільні казино
01 Квітня 2019, 19:34
За "совєтів" не було бур"янів і сухостоїв. Всі поля і дачі були прибрані, поорані, не було чого палити. А зараз люди не мають за які кошти обробляти дачі, орати, сіяти, доглядати, тому все і занедбане. Господарювати треба належно, то і не буде чого палити. В тих занедбаних чагарях і вовки заводяться, не тільки змії і т. п. Мабуть дуже багато живемо, що так занедбали земельку, якій ціни не має.
01 Квітня 2019, 19:47
Був час, коли косили кожен клаптик землі і в лісі, і в полі, і вздовж доріг, всюди був порядок. Долучали до цього і інтелігенцію. То і палити не було чого.
02 Квітня 2019, 04:33
совкодрочер, подивися, у &quot;клятих капіталісті&quot; в Польщі та в Німеччині ніхто не палить... хоча і над трасами суха трава є!!! Ні поляк, ні німець не буде робити в себе в країні попелище. І приїзджі заробітчани також бояться то палити, бо як злапають дебіла, ТО ОТРИМАЄ ДЕПОРТАЦІЮ!!!!<br/><br/>То тільки в нас &quot;на своїй українській землі&quot; гомосовєтікуси поводяться ЯК ОКУПАНТИ!!!
02 Квітня 2019, 18:15
Дане відео з пожежі за 31 березня, на яку пожежники не виїжджали.
02 Квітня 2019, 18:16
Власник цього відео до поліції не звертався!
02 Квітня 2019, 18:39
Палити, звичайно, не потрібно, але і розводити такі чагарі на рідній землі теж не вихід.
03 Квітня 2019, 00:34
Слухай, недоумку, який дрочить на обаму, хазю науерт і нуландиху, ти за СРСР в яйцях пищав, то й закрий рота, і не пукай.
03 Квітня 2019, 04:40
Дебілятко, який ще нахрін &quot;обама&quot; ? ти нічого не переплутав?<br/><br/>перечитай ЩЕ РАЗ текст - там про США взагалі НІ СЛОВА. Аое ти, старий маразматик, читаєш як Лєнін по-діагоналі, побачив &quot;капаталісти&quot;, то значить США? <br/>То перечитай тепер ще раз, як нормальні люди той самий текст, і розкажи де конкретно там хоть слово про США? А без того ти нікчемний балабол.<br/><br/>Оригінальний текст за 01:33 02.04.2019:<br/>совкодрочер, подивися, у &quot;клятих капіталісті&quot; в Польщі та в Німеччині ніхто не палить... хоча і над трасами суха трава є!!! Ні поляк, ні німець не буде робити в себе в країні попелище. І приїзджі заробітчани також бояться то палити, бо як злапають дебіла, ТО ОТРИМАЄ ДЕПОРТАЦІЮ!!!!<br/><br/>То тільки в нас &quot;на своїй українській землі&quot; гомосовєтікуси поводяться ЯК ОКУПАНТИ!!!
03 Квітня 2019, 11:49
Як окупанти поводяться виплодки, які народилися після 1991. Такі, як ти, мабуть. Які &quot;Буквар&quot; з коноплею в кущах скурили.
03 Квітня 2019, 12:18
То це ж ти певно про своїх дітей-онуків-виродків пишеш...<br/>виховані батьками комуністами виросли дебілятка нігелістами-безбожниками...<br/>в навушниках у них оспівування кримінальних цінностей (круг-нагавіцин), векання-бекання дегенератів (баста-тіматі та рузке гівнорепери), в голові вітер (пающіє труси)...<br/>п&quot;ють-бухають-наркоманять-блядують, морально розкладаються, сповідують дегенеративні &quot;цінності&quot; та тупо прогулюють гроші батьків...<br/><br/>нікчеми та біомусор, кому отаким вихованням призначено лише носити роствор на будовах в расєї, або ж стояти раком в московських борделях...<br/>от вони реальні досягнення комуністів-безбожників
03 Квітня 2019, 18:44
Реальні досягнення ти і тобі подібні розкрадають вже майже 30 років. Ще трішки, і докрадуть все до ручки. А потім що розкрадати будете? Не збудували ж нічого...
04 Квітня 2019, 00:19
1. то де там в мене було про США, балаболе?<br/><br/>2. Ану розкажи, що саме розкрадають?
04 Квітня 2019, 11:03
все радянське розікрали старі комуніки ще в 90х, а тепер кляті комсомольські недобитки вже грабують Україну
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром