На Ковельському виборчому окрузі підрахували 100% голосів

02 Квітня 2019, 16:13
Володимир Зеленський 7778
Володимир Зеленський

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на виборчому окрузі №21, куди входять Шацький, Старовижівський, Ратнівський та Ковельський райони і місто Ковель.

Про це інформується на сайті ЦВК.

Опрацювання протоколів завершили 2 квітня. Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур виборів на пост Президента України.

Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по округу – 101 852. Серед виборців 21 виборчого округу найбільшу прихильність здобув Володимир Зеленський  – 23.51% (23 951 осіб), на другому місці Юлія Тимошенко – 19.41% (19 771 осіб), на третьому чинний Президент України Петро Порошенко – 16.72% (17 039  осіб).

Другий тур виборів запланований на 21 квітня.

Читайте також: Ковельський виборчий округ на Волині пасе задніх у підрахунку голосів

 

Коментарі
02 Квітня 2019, 19:56
Хотіли скинути владу помаранчевих - скинули, країну почали продавати під рашу, почалась війна, загинули на майдані люди.. тепер хочуть скинути пороха, дай Бог, щоб не повторилась влада Яника... А чого не підняти до верху Кошолинського чи Смешка?! Ні краще передивитись Слугу Народу і вірити, що актор так гарно і президента зіграє в справжньому житті, НАШОМУ ЖИТТІ!
02 Квітня 2019, 21:15
Пропоную день дурня 1 квітня зробити державним святом України.
02 Квітня 2019, 21:19
Якщо послухати виступи Зелєнского уважно, слово за словом, то чутно одну особливість. Він не доводить практично жодної думки до кінця, до логічного висновку. Переслухайте при нагоді, в нього більшість реприз закінчується чимось на зразок &quot;ееее&quot; &quot;нуууу&quot; з запитальною інтонацією і витріщеними очима в кінці. Залишає таку собі паузу, яку глядач додумує і тішиться своєю інтелектуальністю і дотепністю. Так само, до речі, робив Райкін. В голосуванні напевне сталося щось подібне. Проголосували не за Зелєнського, не проти всіх, а кожен за свою уяву, яку сам собі додумав в Зелєнському.<br/>Спочатку я думала, що це тупі люди, або відкриті зрадники. Вчора поговорила з другом, розумним успішним підприємцем. Він голосує за молоде, амбітне нове обличчя. Так, бо він сам - молоде амбітне нове обличчя. Він додумав собі того Зелєнського, добудував віртуальну реальність. І вірить в неї. Він сам би розбудовував Україну. І вірить, що так буде робити Зелєнський. Саша, а він не буде. Там, де ти добудував віртуальну реальність, в Зелєнського нема нічого. Пустир. Звалище. В яке ми ризикуємо перетворити Україну.
02 Квітня 2019, 21:20
Мікола Яновіч Азіров каже, що великого досвіду для управління державою і не треба. Веселі часи настають. Точно поржем. Головне не обробитись від сміху.
02 Квітня 2019, 21:22
якби не такі Кошулинські і Смішки, то не було б і війни на Донбасі. у всі часи нічого доброго для україни не зробила. Це дітовбивці і руйнівники держави. не захотів жити по бандерівським законам і ви його вирішли примусити за допомогою танків. ось і вийшла війна. зараз прийде нормальна людина до влади, почнуть відбудовувати ненньку нашу україну, потихеньку звільнять від бандерівського нашестя і заживемо в мирі злагоді. тільки одне прохання до бандерлогів- незаважайте новому президенту рядувати державу. І все у нього вийде а ми йому допоможемо. Якщо вже захисники України на передовій проголосували за Зеленського, то це вже щось означає. ВИММЕТЕМО ПОРОЖХ З НАШОЇ ОСЕЛІ!!!!!
02 Квітня 2019, 21:24
30% проголосувало за Зелєнського. Кожен третій. Якщо взяти до прикладу сільську вулицю, то це сусід з одного боку. Мені завжди було цікаво, хто в часи Голодомору показував комісарам, де сховане зерно? Хто розповідав в якій хаті переховують бандерівців? Хто в часи совєцького союзу розповідав, що в нас в хаті висять образи? Я не говорю про високі матерії, я говорю про виживання. Ми всі посміюємся з манери українців нічого не розповідати про свої статки і показово прибіднюватись. Так ось вона, вікова народна мудрість. Люди інтуїтивно знали, з ким живуть поруч.<br/>Кожен третій. Сусід по вулиці з одного боку. І не треба розповідати про політику, про &quot;поважати думку іншого&quot;, про піст, про &quot;не ображати ближнього&quot;. Суки вони. Тічні вонючі гулящі суки, готові лягти під кожного.
02 Квітня 2019, 21:25
Страшно... Навіть не сумно, бо... очікувано, але я сподівалася до останнього на диво, прозріння, здоровий глузд і ще добавте, що хочете.<br/>Постгеноцидне суспільство, відсутність справжньої еліти, брак доброї освіти...і ще купа всього.
02 Квітня 2019, 21:25
Плювок в лице всім тим, хто 5 років боровся за Україну !
02 Квітня 2019, 21:26
В країні в якій стараються вистояти від навали пуйла мати такий результат це не мати мізків . Пропили
02 Квітня 2019, 21:28
Цікаво одне: під кожним постом про вибори читаю схожі коментарі обурення. Хто ж тоді за того придурка голосував? ((
02 Квітня 2019, 21:30
За п'ять років Україна не зірвалась в дефолт, не окупована, не розрушена. Має свою Церкву і визнана світом. Як на мене - це диво. Але тепер все коту під хвіст.
02 Квітня 2019, 21:30
Добра новина - в Україні справді демократія.<br/>Погана новина - ми до неї не готові.
02 Квітня 2019, 21:31
Питаю знайомих, за кого голосували. Переважають дві відповіді:<br/>1) За Порошенка.<br/>2) Не скажу. <br/>Добре, хоч стидаються.
02 Квітня 2019, 21:34
в мене перед очами майдан і ті хлопчаки що загинули . Навіщо вони віддали своє життя ? За от це 30% гидоцтво? <br/>Важко на душі . <br/>Дуже сумно . А за Бойка скільки віддало голосів !!!!! <br/>Та війна не навчила нічого . Ганьба
02 Квітня 2019, 21:36
Від ковельщени я іншого результату я і неочікував . Далекі люди від реальності живуть козками .Шкода мені їх.хай моляться щоб входили чорниця і гриби тоді в них все буде добре на хліб зароблять
02 Квітня 2019, 21:38
“Вот не зря походу у нас в РФ над украинцами смеются по жизни.<br/>Случайно получили относительно нормального руководителя, так сразу с разгромным счетом меняют его на привычный типаж из “Свадьбы в Малиновке”.<br/>Как тут можно не смеяться. Нас-то - россиян хотя бы чужая воля подчинила. И вас подчинит, судя по всему. Когда вас разорвут на 95 кварталов и уничтожат как независимую страну будем вместе офигевать”.
02 Квітня 2019, 21:41
За Порошенко больше всего голосов отдали:<br/>Австралия, Ирландия,Дания, Норвегия, Нидерланды,Мексика, Таиланд,ЮАР,Кипр,Индия,Англия,Черногория<br/>Зеленский: Катар, Туркменистан (!!!!), Кыргызстан (!!!!),Латвия, Беларусь (!!!),Словакия..<br/>Вопросы есть? Вопросов нет!!!
02 Квітня 2019, 21:42
Олег , ещё и Израиль за Порошенко проголосовал, несмотря на то что Беня где-то у нас обитает последние несколько месяцев
02 Квітня 2019, 21:45
Це все почалося набагато раніше. Покоління ЗЕбілів - це покоління телевізора. Це люди, які в абсолютній більшості не читають книг, не знають і не цікавляться історією своєї країни. Активно дивлячись телевізор, вони схоплювати ті &quot;цінності&quot;, які їм насаджували прокацапські телеканали: всілякі &quot;галубі аганьки&quot; на новий рік, кіркоров, пугачова, а потім квартал. Це покоління, яке так і не навчилося думати. Покоління, яке не має гідності та самоповаги. Покоління, для якого &quot;какая разніца на каком язікє&quot;, &quot;спорт внє палітікі&quot;, &quot;музика внє палітікі&quot;. Це покоління, яке не відчуває війни, купляє квартири, автомобілі, їздить по світі і ниє про своє життя. Покоління ЗЕбілів.
02 Квітня 2019, 21:46
Самое интересное, что выбрали Голобородько те же люди, которые стебут россиян что те зомбированы пропагандой! А сами по тому же принципу вляпались в дерьмо(прошу прощения) по самые уши. Ох и горьким же будет прозрение...
02 Квітня 2019, 21:48
Що взяти з хворих людей,які навіть не заморочилися вдуматися в наслідки. Ви їх побачите через рік-півроку. Ви обирали майбутнє??? Яке майбутнє у кіношного персонажу??? Академік Бехтерев писав &quot;Принятие решения без учёта последствий - первый признак шизофрении&quot; Але де ж вам зрозуміти...
02 Квітня 2019, 21:50
за Зе голосують ті, хто на соціалках. Мріють, що в багатих знову заберуть і бідним роздадуть. Одна одеситка писала, що іі батьки(75р.) і родичі-сусіди за Зе ПОВЗЛИ голосувати, а ім по 80 і навіть одна 90 р. ! Це активне ???працююче ???мисляче??? покоління??? В яке майбутнє? вони дивляться? З чиіх податків вони живуть- зі стипендій тих студентів, які також за Зе?<br/>Активні, працюючі і ті, хто утримує себе, своі сім‘і , тих пенсів і студентів за Зе не голосували.
02 Квітня 2019, 21:50
Виростили без патріотичного виховання покоління, яке поглумилось над країною, яка дала їм все. Я б їх на фронт відправила без зброї, хай покричать не стріляють, може до тями дійдуть під кулями. Бо любителі тв, які по старше, нам і табуретку виберуть, якщо її показувати на плюсах кожні 10 хвилин. Живу в ганьбі
02 Квітня 2019, 21:52
Ті хто голосували за Зе БЕ хочуть ще &quot;зрєліщ&quot; ..у них все добре ..є за що їсти і жити..не вистачає розваг..от вони собі клоуна і вибрали..голобородька ..не ЗЕ..не розуміючи того, що і умови , коли у них не вистачає тільки розваг, створила їм діюча влада і президент Порошенко..мир , теплі батареї , які оплачені субсидією..повні магазини товарів..і пенсія..вже забули що при януковичу такого і близько не було..споживачі.. не громадяни..і нічого виправдовуватися важким життям..в країні війна.. ЗАБУЛИ..що там гинуть воїни..
02 Квітня 2019, 21:54
Я был в комиссии на выборах. Я очень сильно разочаровался в украинском народе, в его интеллекте, элементарном уровне развития. Я знал, что быдла очень много у нас, но не думал, что его 80 % ! При подсчете голосов мне просто было стыдно и больно это видеть, в то время как остальные присутствующие не скрывали радости и шутки шутили: &quot;поржём&quot;. Я не выдержал и сказал: идите поржите перед родителями и детьми погибших ребят, благодаря которым вы спокойно жрете и спите ! Аргументы, которые я слышал в ответ привели меня к мысли, что этому быдлу вообще нельзя давать права голосования. Перепалка плавно переросла в скандал, наверно больше меня в комиссию не позовут)). Соотношение голосов зеленского и Порошенко ужасающее - у мокшанского скомороха в шесть раз больше голосов ! Корчинский сказал: &quot;за зеленского голосует коалиция ваты и идиотов&quot;. Наша беда в том, что это не просто коалиция, это реально подавляющее большинство ! Нападение, оккупация, война, гибель десятков тысяч, унижения от врага..... что ещё млять должно произойти, чтобы до это конченного быдла дошло, что нельзя голосовать за чмо, которое перед врагом со сцены унижает твою страну и память героев ?! Думаю, что уже ничего. Эти выборы - приговор для нации. Хотя, теперь уже язык не поворачивается называть этот скот нацией.
02 Квітня 2019, 21:58
Шкода, що голосування таємне. Дуже б хотілося знати кого конкретно сьогодні можна було привітати з професійним святом - днем дурня!..? ..Бо всі ходять з &quot;розумними фізіономіями&quot;.., мол, &quot;Я не я - і хата не моя&quot;!! А звідки ж такі результати????!!! ... Я вже мовчу про те звідки такі кандидати???...ЗРАДНИК - бойко, який внаглу поїхав на поклон до агресора!!!!!!!!!........ Це ж якою СВОЛОТОЮ(!) треба бути, щоб після такого за нього голосувати!?!!! ...Плюнули на могили всіх полеглих за Україну!!!
02 Квітня 2019, 22:00
Як вчитель історії скажу: є в мене чуйка, ЩО ТАКОЮ КРОВ'Ю ВМИЄМОСЯ, ЩО 1932-33 з 1937-38 ЗА ДРІБНУ &quot;пІчальку&quot; ВИДАСТСЯ.<br/>Здавати нас будуть поступово, шматок за шматком: спочатку переговори з Хуйлом, потім прямі переговори з Лугандонією, потім &quot;да нЄ нАдА нам санкцІй протІв рАсІІ, ми будЄм тАргАвАть, Ето жЄ екАномІкЄ пАлЄзнА&quot;<br/>А Пороху одне в провину ставлю - що бєня, бойко, вілкул і т.д не сіли ще в 2015. Тоді б і не було результатів 2019
02 Квітня 2019, 22:03
За кого ви тут бл@ь наголосували, довбо@би
02 Квітня 2019, 22:04
Порошенко при всех его недостатках-глыба!если мы его сейчас не оценим-его оценят потомки.этот человек точно войдет в историю.как удержавший нашу страну над пропастью!
02 Квітня 2019, 22:05
Зеленський це наркотично залежна людина яку лікувати потрібно. Він НАРКОМАН. І до другого туру це буде доведено. І тоді ці 30% довбанів побачать за яке дно вони голосували.
02 Квітня 2019, 22:26
Треба було Порошенкові неплювати на людей та невозити за собою бригаду головорізів ото люди пошутили а буде все і при клоуні добре його ще недопустять керувати там добре ви все знаєте чому запанікували та ображаєте один одного
02 Квітня 2019, 22:46
Порохоботи : змініть памперси та слинявчики - від вас лиш бруд і страх в коментах .
02 Квітня 2019, 22:56
Умоляю вас, не останавливайте это кино на Украине...Весь Мир смеется с придурковатого электората на Украине.. Всем привет из Севастополя..
02 Квітня 2019, 23:40
Києвом , 4млн.містом , столицею нашої держави де зосереджена вся еліта України керує - боксер , який нічого в житті не робив крім мордобоя і що , &quot;справляється&quot; ...!!! Тому не панікуйте , гірше ніж при цій владі не буде ...!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!
02 Квітня 2019, 23:44
А в чем Слава Украине? Ну хоть немножко...ну хоть чего то....По ходу Слава Украине это Хайль Гитлер равнозначное
03 Квітня 2019, 00:39
Вибачте, але Ви дурне, тупе і безтолкове створіння... Мені Вас жаль... Да срав на Вас той слуга народу, просто хоче віддати бабло за рекламу передвиборчу коломойші, тому і йде до корита... Вчіться повзти на колінах в рашу просити миру! Пам'ятаєте слова вашого Бе
03 Квітня 2019, 00:46
По моєму, в коментах два боти одне одного роздрочують.
03 Квітня 2019, 00:57
Отакоі втнули<br/>А щоб Ви всі здорові були<br/>І що сумно що всі праві<br/>Влада Украінська з першого дня -ядовиті поганки починаючи Кравчуком і закінчуючи Порошенком<br/>Саму Велику Європейську краіну одну з наймогутніших краін світу довели до зубожіння до прірви<br/>Стид і срам вам негідники-блазню ціна більша як ділам вашим<br/>Але відчуваю що і ми тут свою руку приложили голосуючи за каторжанина два рази за щура рижого<br/>Браття і сестри 21 -го лобний день<br/>Вибору нема він очевидний -помилимось на цей раз погубимо Украіну остаточно<br/>Прийдеться переступити через себе і проголосувати через не можу<br/>Вони п------и і це просчитали розумніж але куди подінемось і так рабами по всьому світу<br/>Не сварімося -тільки Любов врятує світ<br/>Господи пошли нам Врозумління -ми діти твоі не розумні<br/>Здровья Всім-Сімейного Благополуччя Всім дожити до Світлого Воскресіння Христового<br/>СЛАВА ХРИСТУ -СПАСИТЕЛЮ<br/>СЛАВА УКРАІНІ
03 Квітня 2019, 02:39
З усього прочитаного зрозуміло що кожен співае зі своеі колокольні.Одні які добре пригрілися біля державноі кормушки(тобто отримують своі сіміі за рахунок зарплат і премій з держбюджету за рахунок платників податків що дае змогу непогано жити) і ті хто отримуе мізерні пенсіі і мінімалки,які розчиняються на фоні цін за комунальні послуги що недають змоги зводити кінці з кінцями,в той час коли інші можуть збагачуватися не залежно від того що краіна погрузла в міліардних боргах,що в краіні іде війна, а також з тих хто змучився від брехні і корупціі.Але ніхто не думае головою-розумом,що 28 років нас щоразу дурять обіцянками одні і тіж самі -незмінні (так звані народні обранці) які не те що намагаються вивести краіну з кризи,а навпаки заганяють все далі в бідність і зубожіння, і це при тому що Украіна мае проевропейський курс і безмежний економічний потенціал ,а також гарних працьовитих людей які сьогодні піднімають економіку европейських краін.Можливо вже достатньо ,і прийшла пора кардинально змінити краіну. І байдуже який президент новий чи старий,головне щоб дбав не за себе,а за краіну, за людей,щоб був дійсно гарантом Конституціі,щоб судочинство працювало не на окремих&quot;обраних&quot; людей а на державу.І окрема думка.Люди вже не продаються за гречку, і починають думати,і дуже хотілося б що думали правильно(не під приводом навіяних якихось страшилок про щось),тому що від цього буде залежати майбутне краіни.і не варто принижувати тих хто мае право на свою думку і громадянську позицію,кожний мае право на свое волевиявлення,і з цим потрібно миритися.
03 Квітня 2019, 14:20
Так просто, якби не було б так сумно. Ми любим собі ускладнювати життя. Треба йти по найменшому супротиву, Я за Порошенка. Він по гороскопу &quot;Ваги&quot; Все моє життя оточують люди саме цього знаку.<br/>Висновок для мене був один : це люди, які довго все зважують, прокручують, цікавляться усім, довго виношують в собі якісь ідеї, можуть радитись, але завжди мають свою думку, вони ніколи не будуть жити за чужий рахунок, вони можуть помилятися, вони можуть і образити не подумавши, через якись час можуть вибачитись, бо це добрий знак зодіаку, тому цим людям не просто жити і їх легко можна підставити бо вони склонні довіряти людям.Вони довго запрягаються, але швидко їдуть. Але якщо вони за щось беруться вони завжди доводять справу до кінця і роблять дуже якісно, професійно і якщо їм щось не сподобається, в їхній роботі, вони можуть спокійно стати і переробити, так як вони вважають буде дорбе. Мені 52 роки. Проаналізувавши та оцінивши всі обставини в Україні та поза її межами,в інтернеті відкривши та прочитавши права та обовязки призидента, а тако ж оцінивши можливості інших кандидатів у призиденти, для мене був зроблений висновок, що Порошенко не ідеал і багато в чому помилявся, але дати ще один шанс йому треба. Це як малі діти спочатку вчаться сидіти, говорити, ходити і т.д. ... і так все життя потрібно вчитись, вчитись не зважаючи на вік, враховуючи стрімкий час життя.
03 Квітня 2019, 14:59
Ото ж синку що все просто <br/>Ти не полынувався зважити прощитати і зробити в реаль ній ситуаціі єдиний правильний вибір<br/>Але ж не буває колективного розуму буває тільки безумство<br/>Далеко не дурна Німеччина вибрала на самих демократичних виборах Ісчадіє Адське<br/>В нас також якесь колективне помутніння<br/>Хоча Пєтя не рискнув добавити слово СПРАВЕДЛИВІСТЬ-і отримав по заслузі<br/>Бо на справедливість сьогодні самий великий запит-таки виросло нове покоління<br/>Дай Боже всім Зоровья<br/>А все інше якось наладим звичай з Божою Допомогою<br/>Слава Украіні Героям Слава
03 Квітня 2019, 15:02
А що до того, що крав, збагатився, був пяний так ми всі не святі, згадайте хто з вас ніколи, ніде і ніщо..... думаю таких нема. Якби ВСІ жили по закону то повірте ми б з вами в такому дєрмі не жили, зараз повний хоус, приклад, чому на дорогах не дотримуються правил дорожного руху - результат на яву - море аварій- і так далі майже все.
03 Квітня 2019, 16:55
Базарні балачки. Крав, збагатився- що значить? Він армію з нуля підняв, своїх 2 мільярди на армію віддав. Який смисл йому красти? Який п'яний. В неті повно відеороликів сповільнених, і воно виглядає, що людина п'яна, про путіна таке саме є і про зєлєніна. Вчіться трохи лапшу з вух знімати. А то на Пороха 5 тон лайна перед виборами кинули, а ви все проковтнули.
03 Квітня 2019, 23:41
Дебіли вибрали дебіла
03 Квітня 2019, 23:43
Які люди така і влада
04 Квітня 2019, 00:45
Ви не Пороха і Зе вибрали,ви Юлю просрали!
04 Квітня 2019, 00:57
Радів сірий вовк, коли стадо баранів замінило сторожового пса на веселу овечку...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024