У Ковелі відбувається фінал всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

06 Квітня 2019, 15:00
У Ковелі відбувається фінал всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» 3793
У Ковелі відбувається фінал всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

Ковель вперше приймає фінальний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Географія».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

4 квітня у Народному домі «Просвіта» відбулось урочисте відкриття освітянських змагань. 24 кращих педагоги з різних регіонів України приїхали у наше місто і виборюватимуть почесний титул.  Свою майстерність вони демонструватимуть у НВК№11. Саме цьому навчальному закладу випала можливість попрацювати з найкреативнішими та найуспішнішими географами України.

«Дуже приємно, що такий конкурс відбувається саме у Ковелі.  Наше місто славиться талановитими педагогами, ми маємо багато напрацювать в освітянській сфері. Думаю, що ви все оціните і побачите. А час проведений у географічному центрі Волині подарує вам безліч приємних вражень та позитивних емоцій», – привітав освітян перший заступник міського голови Михайло Гетьман.

 

 

Про те, що у Ковелі радіють гостям говорив  начальник управління освіти Віктор Бичковський. Він зазначив, що це  велика честь приймати конкурс такого рівня.

Вітання від Міністра освіти та науки Лілії Гриневич присутнім передала голова журі, завідувач кафедри геодезії та картографії географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор географічних наук, професор Людмила Даценко.

Звертаючись до своїх колег, вона зазначила: «Для вчителів, які на сьогодні бажають і прагнуть змін, хочуть продемонструвати свої компетенції та вміння, конкурс — це величезний прогрес. Сподіваюсь, що переможцем стане Учитель з великої літери».

Вчителі географії, які прибули у «серце Волині», поділились першими враженнями про місто, наш край.

«Дуже давно мріяв потрапити на Волинь. І ось це бажання здійснилось. Познайомився з Ковелем. Місто чисте, затишне, таке відчуття, що я тут не вперше, і це мені  дуже імпонує», – каже конкурсант з Полтави Леонід Мироненко.

 

Леонід Мироненко
Леонід Мироненко

 

Наталія Швець з Хмельниччини, поки не встигла подивитись місто. Говорить, що її  вразила перша зустріч. Дуже сподобалось відкриття. Діти, які виходили на сцену, на її думку, просто фантастичні.

 

 

Яна Коробкова з Вінничини теж сподівається, що поїде з конкурсу з новими знаннями, враженнями, отримає хороший досвід, адже суперники дуже сильні. Вона теж вперше на Волині і її зачарувала наша природа.

Конкурс «Учитель року» – це професійне змагання кращих освітян України. Щоб потрапити у фінал необхідні були не тільки ґрунтовні знання предмету,  досконале володіння методикою його викладання, а й наполегливість, міцний характер, воля до перемоги.

Фінал триватиме 9 днів. Після чого ми і довідаємось ім’я «Вчителя року — 2019».

 











Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром