Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка

07 Квітня 2019, 11:55
Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка 5803
Юна ковельчанка Марійка Мовчан звернулася до Зеленського і Порошенка

Юна «дипломатка» з Ковеля Марійка Мовчан включилася в двобій Володимира Зеленського і Петра Порошенка і запропонувала простий план миру – зробити благодійну справу.

Про це повідомляє прес-служба благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

Марійка Мовчан – юна українська знаменитість, яка прославилася тим, що разом з братами Павлом та Борисом листується і дружить з королями і королевами, лідерами могутніх держав та іншими світовими знаменитостями сьогодні включилася в двобій лідерів президентських перегонів. Та, як справжня юна «дипломатка», дівчинка запропонувала простий план перемир’я і злагоди поміж опонентами.

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги? Хочете бути кращим, впевненішим, мудрішим, дбайливішим, то внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія», – каже юна «дипломатка» Марійка Мовчан.

На думку Марійки Мовчан, багато людей побачать такий вчинок своїх лідерів і послідкують їхньому гарному прикладу – долучаються до благодійної діяльності заради допомоги дітям.

«Зробіть це обидвоє, чим докажіть і покажіть, що Україна – це не щось абстрактне, а спільнота різних, в тому числі маленьких, людей, яких поважаєте, цінуєте і дбаєте за їх майбутнє!» – такими словами переконує юна «дипломатка» чинного Президента України і його конкурента робити ще більше добрих справ.

Разом з тим, дівчинка пропонує простий і зручний шлях миру і порозуміння, як поміж кандидатами у президенти, так і їхніми прихильниками: «Давайте  спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує».

На все про все для роздумів Марійка Мовчан дала не 24 години, а аж цілий тиждень.

 

Коментарі
07 Квітня 2019, 17:31
Молодець дуже талановита дівчина<br/>Успіхів
07 Квітня 2019, 19:42
не подачку треба просити, не принижуватись. Ми повинні вимагати. А держава має безкоштовно вчити, лікувати дитину, аж до повноліття. З нас чомусь держава вимагає дотримання закону, сплати податків,. А потім все це свинарчуки зїдають, замість того, щоб віддати народу. Або порохобот прокатає на свою передвиборчу агітацію А ми просимо подачку. ВМАГАТИ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ ДІТЕЙ,
07 Квітня 2019, 20:29
держава не зацікавлена в здоровому поколінні. Для кожного олігарха достатньо пару сотень рабів, а решта нехай виздихне
07 Квітня 2019, 21:08
Чому порушені дівчинкою питання так хвилюють «фабрику тролів», які спускають собак і пишуть гидоту і своє «фе»!<br/><br/>Шановні «шкідники» віртуального світу, певне озвучене у роликах підлітком надто сильно і боляче б’є по можновладцях і стокові ними ненажерливій соціальній системі???<br/><br/>Молоде покоління з їх новими поглядами обов`язково прийде! І вам прийдеться піти рано чи пізно!<br/><br/>Бо час іде тільки в одному напряму, все іде в минуле!
08 Квітня 2019, 00:28
Шановні малиші!!! Не позорте себе і своіх родичів.. хочете допомагати дітям чи дорослим?? Ідіть працюйте, ви молоді, здоррві, працюйте, заррбіть кошти власними руками, а тоді із власноі кишені виділіть хоч одну гривню на благо інших які не можуть працювати і потребують підтримки. Ну чудаками ви виглядаєте дійсно.
08 Квітня 2019, 02:52
Які ж ви люди злі дівчина старається дітям допомагати а ви тільки Вот тут пишете різну єрунду... ви бачили що зі нею хтось стоїть можливо вона робит і ви добре її знаєте що так говорите?<br/>Злюки ви
08 Квітня 2019, 03:17
дивні люди в Україні сьогодні.<br/><br/>Все у відкритому доступі! Пошукайте у GOOGLE.com і подивіться, що ж та дівчинка робить! <br/><br/>І лише після цього строчіть негатив.<br/><br/>Бо якось соромно за вас. Самі з комуністичним мисленням: всі повинні однаково мислити, діяти і під одну лдінійку ходити. Ну виходить у підлітка креативно привертати увагу до проблем. Бачте, навіть вас це торкнулося!!! :))))<br/><br/>Бо ви ж взялися коментувати, значить тоже зачепило за живе.
08 Квітня 2019, 13:31
Не зрозумів, правда, який зв&quot;язок між виборами і благодійністю. До чого це звернення? Це звичайно добре, що дитина активна, не боїться камер, може висловитись, але тема зовсім не та...
08 Квітня 2019, 14:07
Ого, скільки лайливих і брехливих коментаторів повилазило!<br/>Видно насолило добре таке відео!<br/><br/>Молодці, що записали :)))))))) так можна перевірити хто є хто!
08 Квітня 2019, 19:18
А модератори для чого? Яка проблема видаляти висери з кацапських ІР?
09 Квітня 2019, 03:29
Шо ви тут всі строчите? Ви в своєму розумі? чи з ума зійшли?<br/><br/>Жодного негативну не чув і не бачив, ні про Благодійний фонд &quot;Позтивна взаємодія&quot;, ні про дітей, які причетні до його свторення. І працють ці діти і навчаються і ще й іншим допомагають. <br/><br/>Сам допомагав їм будувати спортзал дітям-сиротам, там все чесно, якісно і прозоро!<br/><br/>Проте скільки зла і неневисті, заздрощів щодо їхніх успіхи викликали у АНОНІМНИХ коментаторів. Просто жах.<br/><br/>ЩО ВИ ВИГАДУЄТЕ? Ви обкурилися? чи в запої?<br/><br/>Чи відпрацьовуєте брудні гроші своїх босів????<br/><br/>Ваші &quot;бздури&quot; і опоганення нічого вам не допоможуть, тому що багато людей безпосередньо приймають у благодійній діяльності участь і самі в усьому можуть розібратися!<br/><br/>Видно деяким чиновнкам і можновладцям, яких діяльність дітей поставила в незручне становище...хочеться через проплачені коментарі дискредитувати хороші справи...<br/><br/>Чесно, як діти. Наче ніхто про це не здогадується.<br/><br/>Виходить, ефективніше діти працюють, ніж деякі поважні персони.<br/><br/>Ховаєтеся за анонімністю... <br/><br/>Що за нелюди погрожують маленькій дівчинці???<br/><br/>Та вас знайдуть і по одному ті, хто знає що таке чоловіча честь і гідність ... <br/><br/>Сподіваюся, на це зівренуть увагу правоохоронці і знайдуть вас першими.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром