Ковельські зооактивісти не змогли врятувати песика недобросовісної господарки

07 Квітня 2019, 15:47
Через недбальство господині у Ковелі загинув пес 4644
Через недбальство господині у Ковелі загинув пес

Через недбальство господині у Ковелі загинув пес.

Про це повідомляється у групі «Kovel Animals» у Facebook.

25 березня у ветеринарну клініку на вулиці Шевченка, швидко увійшла жіночка, тримаючи у руках коробку йоркшир-тер'єром. Пробурмотіла щось на кшталт: «ось знайшла, скоро повернусь», та зникла за дверима клініки, назавжди.

 

 

Далі активісти надали допомогу песику на місці, потім у клініці на Грушевського. «Лікування, крапельниці, Луцьк, знову клініки, лікування, та 1 квітня, останні надії на диво, чергова поїздка до Луцька і.., і все, його не стало, а разом з ним частинки серця нашого волонтера, дівчини, що стала янголом в очах цього бідолахи, що 7 діб свого життя присвятила лише йому, що до останнього вірила, та нажаль...», – йдеться у дописі. 

«Ковель, місто невеличке, і ніби дивно, що не шукають породистого пса, чому, ось відповідь, жінка, що залишила песика у клініці, була його власницею, точніше мамою власниці. Сама господиня подалась з якоюсь там місією до Кенії. І тут питання, що, як, яким чином, довести 4 річну собаку до стану 15 річної, майже сліпий, залишки догниваючих зубів і скручені кігті, рентген показав богато старих травм, від лап до хвоста, кістки були колись ушкоджені та зрослись не вірно, та не це саме страшне, страшне те, що пес ніби потрапив під колеса автівки, і замість надання медичннї допомоги, його поклали до картонної коробки, одужувати... І лише згодом, під впливом від залишків людськіх почуттів, його просто залишили у лікарні», – зазначають активісти. 

 

 

Лікарка Яна Коханюк не виявила у пса фізичних ушкоджень від зіткнення, а швидш за все від переохолодження.

«Напевне ніч після травми, він нерухомий, провів на вулиці у тій самій картонній коробці, пошкоджена за довго до візиту до лікаря шия, загальна занедбаність, та ненадання належної допомоги, призвели того, що пес просто згнив зсередини! Соцмережі, де власниця песика, до речі із віручої родини, пише такі гарні пости про любов та вірність, на ділі виявились зовсім протилежним ставленням, та вартували життя безневинної істоти, яка так хотіла жити», – розповіли активісти у дописі.

 



Коментарі
07 Квітня 2019, 20:16
Лжерелігія, лжевіруюча- недолюдина. За все у свій час потрібно буде понести покарання цій істоті.
07 Квітня 2019, 21:10
Kovel Animals молодці, єдині хто хоч щось робить у нашому місті
07 Квітня 2019, 22:19
А ви тільки й вмієте чужі новини з фейсбука передирати. Нічого самі не придумаєте...
08 Квітня 2019, 00:17
Сука! ... І навіть цим словом не назвеш...<br/>Тварюка кончена! Знайшла іграшку!!!
08 Квітня 2019, 03:37
Складається враження, що цей песик є найбільшою проблемою в Ковелі. Найбільше горе... я люблю тварин. Але що саме сталось з собачкою, я не знаю. Можливо й аварія. .. Може й не догляділи. ..але це собака. А ви, люди добрі, не знаючи всього толком, відразу починаєте 'гавкати', обливати людину брудом. Якби могли, то б і з'їли.
08 Квітня 2019, 04:38
поїхала в Африку трахатись з унтерменшами... фу...
08 Квітня 2019, 11:02
уважно прочитайте допис. Залишила у клініці песика і не повернулась. Віруюча і збрехала. Ваші слова -... але це ж собака викликають , м&quot; яко кажучи , подив. Такі люди заслуговують не тільки осуду, а обов&quot;зково будуть покарані. Може її дочка кине її хвору на старості літ, хто зна ..... А у коментарях люди не гавкають, а висловлюють своє відношення до даної події. Ви може з однієї секти, разом молитесь? Цікаво про що?
08 Квітня 2019, 12:38
напевно пастир не проводить бесід, що собака - це створіння Боже. і до нього відповідно потрібно відноситись. <br/>безвідповідальні люди і все.<br/>ходять до церкви аби виїхати за кордон , а не бути послужним рабом Божим<br/>корисливі , не чесні і підлі люди
08 Квітня 2019, 12:41
Дякую вам, що публікуюте про таких &quot;віруючих&quot;. Також що з фото, а не анонімно. Саме із за таких брехунів багато людей негативно відносяться до віруючих. Та зараз не про це. <br/>Я дуже сподіваюсь що у них більше немає тварин. Що ніяка тваринка більше не постраждає від рук цих живодерів. Людина поїхала допомагати в Кенію, але немає серця - двулика. Якщо не любить тваринку з якою стільки часу прожила то і та допомога буде не щирою. Якщо ти це читаєш, думаю ти знаєш що Бог бачить лише щирі вчинки, щиру допомогу яка іде від серця, а показуха, то лише для людей. Все завжди влазить назовні, як і зараз з цим бідолашним песиком. Це показало сутність людини. У мене у самої є 5 тваринок і з свого досвіду кажу, якщо любиш її, лякає кожен чіх.. Та дворову як побачиш хвору, чи що машина збила береш і в лікарню везеш. Бо воно живе і саме ми маємо про них піклуватися, не даремно ж Бог розумом наділив. А це власну.. якщо і вдома немає, потрібно було батькам сказати щоб відразу відвезли в лікарню. А не відвезли помирати! Ні совісті, ні серця. Не варто таким називатися віруючими, ви лише позорите дійсно віруючих християнів.
08 Квітня 2019, 14:07
Ти розумієш що таке резонанс?
08 Квітня 2019, 14:51
Дуже цікаво було б тоді почути &quot;теологічне обгрунтування&quot;, а чи є в собаки душа?<br/><br/>Якщо нема, то про що ми тоді тут сперечаємося?<br/><br/>А якщо є, тоді, отже, собаку треба охрестити при досягнення повноління методом водного хрещення, з піснями та музикою...<br/>Чого ж тоді &quot;віруючі&quot; ніколи не хрестять собак?<br/><br/>Якщо не хрестять, отже або відкидають положення про те, що в собаки є душа, або ж свідомо відлучають &quot;братів наших менших&quot; від Бога... адже не увіровавши і неохрещеними &quot;брати наші менші&quot;, ці &quot;безневинні душі&quot; ніколи не потраплять до РАЮ!!!
08 Квітня 2019, 14:52
Дуже цікаво було б тоді почути &quot;теологічне обгрунтування&quot; від &quot;віруючих&quot;, а чи є в собаки душа?<br/><br/>Якщо нема, то про що ми тоді тут сперечаємося?<br/><br/>А якщо є, тоді, отже, собаку треба охрестити при досягненні собачого повноліття методом водного хрещення, з піснями та музикою...<br/>Чого ж тоді &quot;віруючі&quot; ніколи не хрестять собак?<br/><br/>Якщо не хрестять, отже або відкидають положення про те, що в собаки є душа, або ж свідомо відлучають &quot;братів наших менших&quot; від Бога... адже не увіровавши і неохрещеними &quot;брати наші менші&quot;, ці &quot;безневинні душі&quot; ніколи не потраплять до РАЮ!!!
08 Квітня 2019, 23:53
Якщо ти не вегетаріанець,то як відносишся до свинки,курочки,чи телятинки також не споживаєш,? А їх хтось вирощує,а потім вбиває....
09 Квітня 2019, 00:01
Йорк- не така вже й рідкісна собака в Ковелі.Достатньо їх втікає від господарів,немало не повертається; чому бездоказово напали на безвинну сім'ю?!
09 Квітня 2019, 03:59
Ви статтю читали? Які вам ще треба докази? З власниками зв'язувались, діло не в тому
09 Квітня 2019, 12:23
Можливо,собака і їх,однак ніде не прочитав,що саме власниця занесла твврину в клініку,чому б не припустити,що пес вчергове втік і хтось його знайшов. і відніс в клініку?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024