Ковельчан запрошують долучитися до генерального прибирання міста

10 Квітня 2019, 09:55
Ковельчан запрошують долучитися до генерального прибирання міста / Фото ілюстративне 1755
Ковельчан запрошують долучитися до генерального прибирання міста / Фото ілюстративне

Небайдужі й ініціативні ковельчани вже розпочали наводити лад у місцях відпочинку, на власних садибах, територіях підприємств й установ.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З 2 квітня по 2 травня у Ковелі – місячник з благоустрою. 13 квітня – День довкілля. У місті планують здійснити комплекс заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, приведення у належний санітарний стан парків, спортивних й дитячих майданчиків, узбіч доріг, кладовищ, пам’ятників, житлових, гаражних і садівничих масивів, берегів річки Турії, а відтак  підготуватися до Великодніх і травневих свят. 

На цих місцях працюватимуть комунальники, трудові колективи, студенти, учні, педагоги навчальних закладів, службовці, громадські активісти. Представників громади запрошують долучитися до загальноміської справи.

«Спільні зусилля дозволять створити у рідному місті сприятливе для життя і відпочинку довкілля, чистоту й ошатність, хороший імідж Ковеля та його мешканців. Сподіваємося, що і цього року ковельчани проявлять високу свідомість й  активність у заходах з впорядкування рідного міста. », – зазначають у мерії.

Коментарі
11 Квітня 2019, 01:29
Хочу побачити Пікінеса з лопатою
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024