Маленький волинянин потребує допомоги на операцію в Китаї

10 Квітня 2019, 13:41
1457

Небайдужих волинян просять допомогти фінансово на лікування важкохворого хлопчика із села Заріччя Володимир-Волинського району.

На операцію в китайській клініці потрібно 72 тисячі доларів, пише Волинь24.

Хлопчик з самого народження бореться за життя. У три місяці переніс складну операцію. В 11 місяців дитині зробили пересадку печінки за кордоном, на яку небайдужі збирали кошти з усієї Україні та за її межами. Два тижні хлопчик провів у комі, серце зупинялося на 10 хвилин. Лікарі не давали надії. 

Через рік у дитини стався крововилив. Операція на голові. Лікарі казали, що не перенесе операції. Переніс.

Мама хлопчика Ольга Роїк розповіла, що нині помітні зміни. Хоч і маленькі, але надія на одужання є: хлопчик сам почав дихати, зняли трахеостому з шиї. Почав їсти. Медики зняли гастростому. 

Щомісяця батьки возять дитину на реабілітацію до Львова: огляд невролога,ЕЕГ,МРТ та інші процедури, на що потрібні чималі кошти. 

«Життя синочка це з самого народження боротьба за життя. В 3 місяці операція. В 11 місяців пересадка печінки за кордоном на яку нам збирала вся Україна, і не тільки», –  розповідає мама хлопчика.
 

Шанс поліпшити стан дитини – клініка в Китаї, де лікують уражений мозок. Пацієнти цієї клініки мають добрі результати та досягнення. 

Ромчику можуть зробити операцію із закриття брюшної стінки (зашиття мязів живота) у Варшаві, (яку зашивають рік після пересадки печінки), але позаяк хлопчик переніс зупинку серця на 10 хвилин, він може не перенести операції тривалістю 6 годин. 

Тому клініка в Китаї – єдиний шанс.  На весь курс лікування потрібно 72 тисячі доларів. 

Для родини Ромчика це не підйомна сума. Тому за допомогою звертаються до усіх небайдужих. 

Допомогти Ромчику одужати можна перерахувавши кошти на картку за номером: 5168 7573 9487 3857. Отримувач Роїк Ольга – мама хлопчика. Мобільний телефон: 093 133 95 91.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024