Як вболівальники активно і яскраво підтримували футболістів «Ковель-Волинь»

10 Квітня 2019, 16:46
3123

На центральному стадіоні Ковеля розпочалися ігри другого кола чемпіонату Волині.

Про це повідомляється на сторінці ФЦ «Ковель-Волинь» у Facebook.

7 квітня команди ФЦ «Ковель-Волинь» зустрічалися з командами ФК «Надія» (Хорів).

За календарем, цей матч ковельчани повинні були провести на виїзді, але у зв’язку з тим, що команда «Надія» не мала можливості прийняти ковельчан у себе вдома, керівництво обох команд вирішило провести матч в Ковелі.

Першими на поле вийшли юнацькі склади, де ковельчани здобули впевнену перемогу – 5:0.

О 16:00 розпочалася гра основних команд.

Щодо результату матчу, то нашим футболістам вдалося забити швидкий гол, що позначилося на подальшому перебігу гри. Спокійно контролюючи гру, ковельчани в першому таймі ще двічі відзначилися і пішли на перерву з рахунком 3:0.

В другій половині гри ще три голи влетіло у ворота команди «Надія» (Хорів) на що вони відповіли тільки одним голом, який провели з пенальті. Загалом, фінальний рахунок 6:1.

В складі ковельчан відзначилися: тричі – Петро Мороз, Віталій Ільїн, Назар Дрегель та Олександр Ліщук.

 



 

Велика кількість вболівальників прийшла підтримати нашу команду.

«Окремо хотілося б подякувати фанатському рухові за підтримку ковельчан у законних рамках. Приємно, що на трибунах було багато вихованців Футбольного Центру – особливо найменших вихованців, що разом із батьками прийшли підтримати наших гравців. Сподіваємося, що такий впевнений початок буде продовжено у наступних матчах», – йдеться у дописі ФЦ «Ковель-Волинь».

Найближча гра відбудеться в суботу 13 квітня на стадіоні «Верес», де ковельчани прийматимуть команду «Шахтар» з Нововолинська.

 










Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50