Член виконкому «накапав» на депутата Ковельської міської ради

12 Квітня 2019, 15:12
Член виконкому «накапав» на депутата Ковельської міської ради 3384
Член виконкому «накапав» на депутата Ковельської міської ради

Виконкомівець сказав, що обранець громади «зробив нам щось там непонятне для відпочинку».

Член виконкому, президент ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» Микола Заікін на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради спочатку розповів про надокучливу громадську активістку, яка просила його, як представника виконавчої влади міста, допомогти влаштувати для людей автобусну зупинку, а він її «відшив».

«Я часто спілкуюся з активістами громадськими. Люба в мене є така на Черняховського живе, все просила: «Заікін постав зупинку». Кажу: «Не питання. Давай документи – поставлю». Раз сказав, два сказав і вона пропала. Їй трудно ходити, шукати документи. Вот якби Заікін прийшов і документи дав. І все. Вже вона б тоді…, бо Заікін поставив», – пригадав Микола Заікін історію з жінкою-активісткою. 

А потім розказав про депутата Ковельської міської ради Андрія Неридька, який проживає у мікрорайоні машинобудівників.

«Подивимося на вулицю Відродження біля «Ковельсільмашу». Пан депутат Неридько зробив нам щось там непонятне для відпочинку. От я рекомендую всім активістам поїхати туди і подивися, що там робиться. Так же саме у посадці біля лісгоспу. Хотіли зробити зелену зону. Я пропонував: шановні, виїдьте, приберіть той мусор-хлам, який там є, а потім ми про щось будемо розмовляти. А так тільки давати якісь ідеї щось десь зробити і уходити в сторону. То у мене просто-на-просто прохання: або активісти нехай зроблять суботник і поприбирають ці території, або давайте ми поприбираємо. А ні, то ЖЕК заставимо. Тому що йдуть свята, а там на Відродженні ну це просто на словах не можна розказати, що там робиться», – нарікав на сміття Микола Заікін.

Коментарі
12 Квітня 2019, 22:19
Це я маю сміття прибирати? Не дочекаєтесь!
12 Квітня 2019, 22:46
Дожилися! Будуть на виконкомі з'ясовувати кому ж прибирати сміття і в який спосіб. Якась Люба з Черняховського, дай їй Боже здоров'я, всі карти поплутала! Клоуни....
12 Квітня 2019, 23:05
А де з'ясовувати?! Цілий депутат там облаштував ригалівку на відкритому повітрі, до цього там чисто більш-менш було, і за нею не слідкує.
13 Квітня 2019, 01:35
А це як - облаштував???? Самозахват землі? - Є Логвінов та земельна інспекція! Самовільно побудував?-є Мурай та архбудконтроль! Клоуни двічі!
13 Квітня 2019, 02:15
У кожному виконкомі свій член. У нашому Заікін за члена.
13 Квітня 2019, 23:45
Зробив для людей неридько а прибирати мае жек
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024