Вінничанка у Ковелі стала найкращою вчителькою географії в Україні

13 Квітня 2019, 11:00
Переможницею конкурсу стала Яна Коробкова 3729
Переможницею конкурсу стала Яна Коробкова

У Ковелі оголосили переможця всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Географія».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Переможницею стала Яна Коробкова з Вінничини. Друге місце посів представник з Київщини (місто Ірпінь) Олег Горовий, третє — педагог зі столиці Тетяна Воробйова.

12 квітня у Народному домі «Просвіта» відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів освітянських змагань.

Впродовж днів конкурсу учасники змагань побували у Луцьку, Локачинському районі, Колодяжному, побачили нашу неперевершену природу. Вони мали можливість поспілкуватись зі своїми колегами. Зазначається, що педагоги з усієї України були захваті від ковельських школярів, їх чудових знань, толерантності і вихованості.

Переможниця Яна Коробкова зазначила, що саме учні одинадцятої школи, їх наставники допомогли їй виграти і продемонструвати такий надзвичайний результат.

Секретар міської ради Віра Федосюк, звертаючись до журі, конкурсантів подякувала, що вони завітали у Ковель, обрали саме наше місто для такого престижного, інтелектуального змагання. Вона висловила сподівання, що усі повезуть із собою приємні враження, позитивні емоції, а головне – бажання повернутись сюди знову.

Віра Іванівна привітала переможницю конкурсу і зазначила, що це є дуже почесно, що саме у Ковелі відкрили імена найкращих учителів країни.

«Двері нашого міста – відчинені і Ковель готовий і надалі для до проведення таких заходів», – наголосив начальник управління освіти Віктор Бичковський

 













Коментарі
13 Квітня 2019, 14:33
На 3 части Украина будет раэделена...Баба Ванга говорила давно
13 Квітня 2019, 15:05
А Пікінеса такі заходи такого масштабу не цікавлять?
13 Квітня 2019, 15:25
Ні,не цікавлять,бо Бичковський не заплатив за оренду приміщення для проведення вищеназваного заходу,а від цього втратила міська казна.
13 Квітня 2019, 15:52
Ну не кажіть.Прокопів відвідує всі заходи,що проходять біля пам;ятників та могил,молиться за упокій душ невинноубієнних,накладає на себе православні хрести,виголошує промови,прикладає руку до серця та щиро виконує державний гімн,-справжній патріот.Ну а казна,звичайно,цікавить його найбільше,-так і має бути,така в нього робота.Звідки ж візьметься така зарплата,щомісячні премії у розмірі 100% та оздоровчі в 30000 тисяч якщо в казні буде дуля?
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024