Для ковельських школярів відбувся квест «Подорож до міста залізничників»

17 Квітня 2019, 11:20
Для ковельських школярів відбувся квест «Подорож до міста залізничників» 2785
Для ковельських школярів відбувся квест «Подорож до міста залізничників»

Львівська магістраль організувала для школярів Ковеля «Подорож до міста залізничників».

Про це повідомляється на сторінці Львівської залізниці у Facebook.

15 квітня відбулася незвична подія на вокзалі та станції у Ковелі. Тут залізничники Львівської регіональної філії спільно з працівниками Ковельського міськрайонного центру зайнятості та за сприяння управління освіти виконкому Ковельської міської ради влаштували профорієнтаційний квест для школярів під назвою «Подорож до міста залізничників». Захід відбувся у рамках співпраці Львівської залізниці з регіональними службами зайнятості щодо організації та проведення профорієнтаційної роботи.

Участь у спортивно-інтелектуальній грі взяли учні 7-8 класів із п'яти місцевих шкіл. Організатори ознайомили дітей зі завданнями квесту, а також нагадали правила безпеки на залізничному транспорті, що стали невід’ємною умовою успішного виконання ігрових завдань.

Під час гри діти побували на кількох «станціях» квесту. Зокрема на станції «Історична» учасники малювали емблему магістралі, на станції «Професії на залізниці» школярі розгадували однойменний кросворд, на станції «Мій квиток» юні пасажири брали та повертали залізничні квитки, а на станції «Довідка» учні дізнавалися, як дістатися поїздом у визначений день із Ковеля до Ворохти і зворотно.

Після завершення змагань відбулася екскурсія станцією «Ковель». Окрім, нових знань, чудових вражень та гарного настрою, усі учасники гри отримали нагороди від організаторів.

 





Коментарі
17 Квітня 2019, 20:47
Дуже гарна стаття, але профорієнтаційний квест для школярів був організований, спланований та проведений Ковельським міськрайонним центром зайнятості!!! А проведений на території вокзалу спільно з Львівською залізницею. Тому недоцільно писати, що "Львівська магістраль організувала для школярів ковеля"Подорож до міста залізничників". Зверніть, будь ласка, увагу!
18 Квітня 2019, 16:32
Просто стаття - замовна, а значить Львівська магістраль.<br/>Як правило, &quot;наші журналісти&quot; правдою і об'єктивністю у своїх статтях не переймаються!
18 Квітня 2019, 16:44
дякуй що твій недолугий коментар на сайті не видалили
18 Квітня 2019, 16:52
Львівська магістраль організувала В СЕБЕ, але провела РАЗОМ з працівниками Ковельського міськрайонного центру зайнятості та за сприяння управління освіти виконкому Ковельської міської ради. І запитання до &quot;111&quot;: якщо пишеш, що стаття &quot;замовна&quot;, то напиши, хто її &quot;замовив&quot;? Львівська залізниця сама себе замовила? Бо статтю передруковано з Фейсбуку.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024