Віра Федосюк

Коли паплюжать «кіндерівську владу», то затоптують місто в цілому, – Віра Федосюк

17 Квітня 2019, 12:06

Секретар Ковельської міської ради дуже емоційно відреагувала на слова депутатки, яка у розмові з заступником міністра розповіла, «що у нас в місті робиться».

Видання Район.Ковель днями повідомляло, що депутатка Ковельської міської ради Галина Стасюк, яка працює на залізниці провідницею, у дорозі з Києва до Ковеля спілкувалася із заступником міністра у справах ветеранів Олександром Терещенком. Фраза Галини Миколаївни в публікації: «Я йому розповіла, що у нас в місті робиться, про АТОвця Андрія Луцика, якому кіндерська влада відмовила у допомозі» вкрай обурила секретаря міської ради Віру Федосюк.

«Дуже прикро, коли депутати міської ради не працюють на імідж міста, а навпаки, роблять усе, аби ми втратили й те, що маємо. Паплюживжи «кіндерівську владу» – затоптують місто в цілому, бо хто з інвесторів прийде в те місто, де нестабільна рада та влада, де кожен внесок в інфраструктуру сприймається, як хабар чи вигода когось, де за хороші справи маєш негативну славу на усю країну і не тільки? Думайте, перш ніж зробити необдумані вчинки!», – написала Віра Іванівна на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Секретар Ковельської міськради порівняла депутата з мавпою