«Люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку», – Гриценко про Зеленського

17 Квітня 2019, 15:20
Анатолій Гриценко 2854
Анатолій Гриценко

Кандидат в президенти, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив про те, що не розглядає шоумена Володимира Зеленського як кандидата або як державного діяча. За його словами, Зеленський є «продуктом ненависті» до українських політиків, які не відповідали очікуванням.

Про це сказав Анатолій Гриценко в інтерв'ю «РБК-Україна».

«Зеленського як кандидата в президенти або як державного діяча не існувало і не існує. Він не висловлювався з ключових питань державного будівництва, внутрішньої і зовнішньої політики, її пріоритетів та механізмів. Зеленський – це продукт ненависті до політики і політиків, які не відповідали очікуванням людей... Я взагалі не бачив команди у Зеленського, як і не знаю його переконань та поглядів на ключові проблеми країни. І я не хотів би, щоб країна ризикувала ситуацією, коли прийдуть невідомі люди, сядуть і почнуть читати свої службові обов'язки. У громадян і у країни немає часу, щоб його втрачати», – каже Гриценко.

Політик також публічно закликав Зеленського вийти на прямі дебати і поговорити про ключові проблеми.

«Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно за своєю суттю, це дискредитує механізм та інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями, і кожен день прийматиме сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя», – зазначив кандидат.

Коментарі
17 Квітня 2019, 18:40
Ну как вы твм без меня живете ? Можеь быть мне вернуться обратно ? И вернуть вам доллар по 8 грывень ...работу....мир.
17 Квітня 2019, 18:52
і коли вже ті кацапи виздихають на українській землі?
17 Квітня 2019, 20:27
ти набрав свої 5 відсотківЮ ось і сиди і мовчи в шматочку. державу а тепер паклюжите нормальну лбюдлину, яка хоче країну в одне ціле. А за злочин потрібно буде відповідати і гриценкові теж.
17 Квітня 2019, 21:03
І мене переконували голосувати за Гриценка, що кращого президента як він не буде ніхто! я не голосував за Грицека, бо не вірив йому. Він так паплюжив Порошенка перед першим туром, а тепер буде за нього голосувати? Я навіть розумію тих виборців, які голосували в першому турі за Порошенка і не зраджуючи своїм переконанням, проголосують за нього зараз, бо і програвати треба вміти достойно! А що показав Гриценко? Він же розпинався, що у нього з Порошенком дороги ідуть у різних напрямках! Все! Брехун і пристосуванець!
17 Квітня 2019, 21:59
хуйло той гриценко
17 Квітня 2019, 22:02
Кацапські боти, досить строчити розказні на українських ресурсах. Ми вас вже по почерку вираховуєм на раз . Пишіть про своїх путлерів і на свому такому жаданому , закритому від світу рунеті. Вам в рашці вже закон прийняли про ваш закритий інтернет, радійте. Про своїх Гриценків, Порошенків ми самі визначимось. Порох наш президент. Жарити рашку і надалі при підтримці народу і всього цивілізованого світу
17 Квітня 2019, 22:50
Не пишите тут на мове...Мова это язык для скота в коровниках
17 Квітня 2019, 23:04
Не довчили його в США... Справжні генерали мають підтримку в армії, а цей якийсь фальшивий.
18 Квітня 2019, 01:11
А ти чмо, хто такий? Люди показали, хто кого і як підтримує. Тобто волевиявлення народу таким гандонам і хабарникам гриценкам до одного місця ? Згинь, скотиняка. Народ хоче бачити свіжі обличчяЮ а не юльок, порохів, гирценків медведчуків, бойків та інших злодюг.
18 Квітня 2019, 10:27
А Я ГОЛОСУВАВ ЗА ГРИЦЕНКА
18 Квітня 2019, 10:49
Спохватися Унтер-Пришибєєв-а як два місяці поливав брудом все Украінське<br/>ЗАБУВ<br/>То люди не забули<br/>Що пасинок Разумков дав команду йти в конструктивну Апазіцію
18 Квітня 2019, 10:54
А вже все нам дітки буде і свіжі тако ж<br/>Тільки боронь Боже щоб очі декому не повилазили як тому циганові що ів на базарі цибулю<br/>Зрештою ВИ ж і не знаєте що купуєте чи то шановного пана мільйонщика Зеленсько<br/>чи слугу народного Галохвастова чи обох разом<br/>Ну хто поживе той знатиме швидше як думає <br/>Світле Майбутнє уже стукає в двері<br/>Дай Боже Всім Здоровья
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024