Ковельський мер і секретар ради займаються брехнею, – Ігор Пініс

17 Квітня 2019, 16:00
Ігор Пініс 4931
Ігор Пініс

Депутат Ковельської міської ради відреагував на критичні закиди, які лунають на адресу своєї колеги по депутатській фракції.

Висловлювання депутатки міської ради Галини Стасюк про те, що АТОвцю Андрію Луцику «кіндерська влада відмовила у допомозі», викликала в соціальних мережах неоднозначну реакцію дописувачів.

«Сесією Ковельської міської ради було підтримано мій запит про виділення 100 000 грн. для героя А. Луцика. Підтримано 31 голосом із 36. Не голосували, наскільки я пам’ятаю, міський голова та секретар ради (категоричний не буду). Гроші мали бути виділені із міського бюджету. Та чомусь міський голова пішов іншим шляхом та не виконав рішення депутатського корпусу, що вже є порушенням законності», – пише депутат Ігор Пініс у Facebook.

За його словами, так, гроші для учасника АТО зібрали. Частину коштів завдяки заступнику міського голови Ігорю Прокопіву, частину – з депутатського фонду, частину – з інших джерел.

«Питання слідуюче: чому не голосувало саме керівництво міста? Чому герой війни, який потребує систематичного лікування і чисельних операцій, вимушений шукати джерела фінансування? Чому міський голова дозволяє собі нехтувати рішеннями, спрямованими на захист наших героїв? Це та сама ситуація, коли під тиском тієї ж Галини Стасюк ми домоглися виділення невеличкої допомоги матерям героїв. Гроші були виділені знову ж з депутатського фонду. Хоча тепер ті ж діючі особи (міський голова та секретар міської ради) ставлять собі на карб. Ось це все брехня і зневага до героїв», – заявляє Ігор Пініс.

Нагадаємо, у грудні 2014 року громадські активісти (на фото) вимагали притягнення до відповідальності мера Олега Кіндера за кількамісячне зволікання матерів та дружин учасників АТО за образу людей висловом: «А я їх туди не посилав».

 


 

Читайте також:

Коментарі
17 Квітня 2019, 19:09
Перед другим туром президентських виборів на сайті дуже активізувалися тролі з російської педерації. Пишуть під різними ніками, гадять на Україну. Прохання їх ігнорувати.
17 Квітня 2019, 20:40
Свинарчук вже втік в Іспанію Федосючка ,Кнопин родич, Гетьман ,Мавп збирають тлунки
17 Квітня 2019, 23:00
Плєсєнь, я не втечу. Ви мене ще раз виберете мером.
18 Квітня 2019, 02:38
Кіндер ла ла ла, і вся рать буде вйобувать .
18 Квітня 2019, 18:57
Т а на жаль не з РФ вони-наші ковельські волинські украінські<br/>З таким населенням і ворогів не треба<br/>Все знищать самі-мову державу церкву<br/>А через тиждень начнуть гадити Зеленського і радати на весь світ які вони бідні<br/>Бідні бо дуже дурні -а це схоже на завжди
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром