У Ковелі готуються до 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

21 Квітня 2019, 09:29
У Ковелі готуються до 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 4023
У Ковелі готуються до 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Ковелі спланували заходи до Дня пам’яті та примирення, 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Секретар ради ветеранів війни, праці Марія Батраченко та голова міськрайонної організації української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк, які взяли участь у засіданні у засіданні оргкомітету, звернулися з проханням приділити максимальну увагу ветеранам війни, адже їх залишається з кожним роком все менше. 

Також громадські активісти закликають ковельчан взяти участь у заходах та гідно вшанувати пам’ять тих, хто здобув Перемогу у Другій світовій війні.   

Заслухавши ряд пропозицій, максимально врахувавши побажання ветеранів, оргкомітет вирішив: 8 травня провести мітинг біля пам’ятника жертвам Другої світової війни.

Ввечері ковельчан запросять на акцію «Перша хвилина миру».

9 травня об 11.00 на меморіалі Слави – мітинг на честь 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Потому на парковій сцені – виступ муніципального духового оркесту.

Впродовж травня у навчальних закладах пройдуть тематичні уроки, зустрічі, виховні години, розгорнуть виставки книжок (книжкові полиці). 

Учні шкіл та вчителі відвідають ветеранів за місцем проживання.

Крім того,  молодіжний центр «Місто ідей» проведе майстер-класи з виготовлення червоних маків, які є символом пам’яті.

Комунальники до свята впорядкують території кладовищ, пам’ятників, меморіалу Слави.

Традиційно у Ковелі відбудеться ряд спортивних заходів. 

Працівники соціальних служб міста проведуть обстеження житлово-побутових умов проживання ветеранів та нададуть їм відповідну допомогу. Управління соціального захисту населення здійснить виплату одноразової матеріальної допомоги учасникам війни згідно Постанови Кабінету Міністрів.

Коментарі
21 Квітня 2019, 14:03
у цьому році це подвійне свято. Ще й будемо святкувати перемогу над бандеро жидомасонством. І Україна, ненька наша, зацвіте нарешті пишним садом.
21 Квітня 2019, 15:22
Донбасс и Крiм от украiньского нацизма ушли...Слава Богу.
21 Квітня 2019, 15:46
Куда прийшов так званий "рускій мір" там відразу кров, вбиті люди, зруйновані міста і села.
21 Квітня 2019, 15:53
Та нє, то там, куди хотіли прийти бандери, тільки їм там не раді. Як там ваш підар Бандера казав? "Наша влада буде страшною"?
21 Квітня 2019, 17:36
Кіндер їздить на трьох мерседесах і празднує перемогу,Порошенко на броньованих мерсах ,а не заз деу.Пінсіонери трудяги доїдають останній кусок хліба. День пам'яті за загиблими.
21 Квітня 2019, 22:06
Так готуються мразота бандерівська,що вже вулицю 40 Років Перемоги хочуть переіменувати!
21 Квітня 2019, 22:13
А в людей запитали? яке право мае якийсь дебілоідний нацик ,типу козака Гаврилюка переіменовувати вулиці та міста! Це ще й додаткові кошти на виготовлення табличок з бюджету ,та зміни в прописці людей за додаткові кошти! Каще за ці гроші відремонтуйте дороги!
22 Квітня 2019, 14:39
У піонерах не був, а комсомолі не був, про Ярослава Галана не чув, &quot;Гори димлять&quot; не дивився, про Олеся Бузину чути не хочу.<br/> На 8-9 травня вчеплю квітку проститутки і заспіваю &quot;лентазалентою&quot;!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024