Президент знизити тарифи і посадити корупціонерів не може, — команда Зеленського

22 Квітня 2019, 16:49
Володимир Зеленський 3811
Володимир Зеленський

Представник команди кандидата у президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк каже, що на посаді глави держави Зеленський підніматиме питання обґрунтованості ціни на газ перед урядом.

Про це він сказав у коментарі Українській правді 22 квітня.

«Ви знаєте, що сфера тарифів не знаходиться у сфері компетенції президента. Але ми вже проаналізували ситуацію, ми бачимо, що ринкова ціна на газ зменшилася, суттєво зменшилася порівняно із зимовим періодом. Якщо ми говоримо про ринкову ціну, то очікування такі, що це має відобразитися на ринку України», – сказав Данилюк.

За його словами, після вступу на посаду Зеленський має запитати про обґрунтованість цін на газ у Кабінету міністрів.

«Що ми зараз бачимо – те, що газ для населення коштує дорожче, як для бізнесу. Тобто звичайно, коли президент заступить на свою посаду, він буде піднімати це питання досить принципово перед урядом. Так, це відповідальність уряду, але буде дуже цікаво подивитися, яка буде аргументація уряду щодо ринкових умов», – сказав Данилюк. 

Стосовно іншого очікування виборців – притягнення до відповідальності представників влади за корупційні злочини, член команди Зеленського сказав наступне:

«Стосовно посадок. Що може зробити президент? Він не буде втручатися в процеси і не заважати антикорупційним органам робити свою роботу. Сам він не може саджати чи не саджати людей – тоді він нічим не відрізнятиметься від старої системи».

«Тому ще раз: у президента не буде кнопки посадити чиновників, але він буде забезпечувати умови, щоб правоохоронні органи і суди займалися своєю роботою», – заявив Данилюк.

Коментарі
22 Квітня 2019, 22:39
Опять на...бали
22 Квітня 2019, 23:42
Не бачю оплисків від зебілів ,покраще вже почялося )))
22 Квітня 2019, 23:47
так нафіга я за нього галосував!???
23 Квітня 2019, 00:54
Бо лох!))
23 Квітня 2019, 01:34
А тепер поясніть як Порошенко мав посадити Свинарчука ?????
23 Квітня 2019, 01:59
Голосувало за Зе 75, а розхльобувати буде інших 25%.
23 Квітня 2019, 03:16
Зате наркотики будуть легалізовані. Це ж перемога!
23 Квітня 2019, 10:30
Це ще тільки маріхуанка<br/>Важка дурь після інавгураціі<br/>Перемога -Велика Перемога<br/>Всім засажу -Ну щл Ви посажу ДякуюДякую ВСІМ<br/>Ми це зробили РАЗОМ<br/>Через місяць не можливо буде найти ні однієі людини яка проголосувала за Зеленського<br/>Так як не має тих хто ходить в РПЦ<br/>Чудні дала твоі Господи
23 Квітня 2019, 11:15
От заживемо і дурі не потрібно
23 Квітня 2019, 11:17
Люди проголосували проти тих хто їх пограбував і збирався грабувати далі
23 Квітня 2019, 11:21
Плюйте плюйте плюйте люди <br/>То все ж радість задарма<br/>Ви завжди плюєте люди в тих хто хоче Вам добра<br/>Перезимували в теплих хатах пенсія хай невелика число в число субсидія свіжа булка в<br/>магазині діти в школі<br/>То ВАМ Кращаго Життя<br/>Буде нам краще швидше як думакєте
23 Квітня 2019, 11:21
НОВІ ПОЧНУТЬ ПО НОВОМУ
23 Квітня 2019, 11:23
то може я дійсно ЛОХ . А як же ті 72%?!
23 Квітня 2019, 11:49
Щоб щось змінилося треба знову ж політиків антимайданних! Антипомаранчових. <br/> У цих omerta <br/>- Оме́рта (итал. omertà «взаимное укрывательство, круговая порука») — «кодекс чести» мафии, несотрудничество с государством. Включает следующие положения: есть только одна причина покинуть организацию — смерть; обидчик одного члена организации обижает всю организацию; правосудие вершит только организация; члены организации подчиняются главе организации беспрекословно; предательство карается убийством предателя и всех его родственников; под предательством подразумевается даже произнесение любых слов в стенах тюрьмы во время следствия. Целью омерты является контроль над участниками мафии со стороны вышестоящих членов криминальной организации, а также запугивание рядовых её членов.
23 Квітня 2019, 12:05
БУДЕМ МУРКУ СНОВА ПЕТЬ
23 Квітня 2019, 12:06
Просто ПЕТЯ СВИНЯ забагато крав
23 Квітня 2019, 12:24
Маємо Ющенко v2?
23 Квітня 2019, 12:24
Маємо Ющенко v2?
23 Квітня 2019, 12:35
Я теж КВН щик! <br/>Згідний іти міністром :<br/>культури(матюкаюсь на 6 мовах),<br/> спорту (тіпа каратіст), <br/>оборони (мав поранення, але не покажу де).
23 Квітня 2019, 12:48
Всім хто їздив на томостури і зустрічі з президентом бажано повернути премії до державного бюджету ще до інавгурації, а краще до Пасхи!<br/>Шукайте себе у списках і викреслюйте.
23 Квітня 2019, 13:15
Вже і Коломойський заявив про своє повернення в Україну та проговорився що знав про план Зелі ще в 2017 році йти в президенти (точніше не знав а готував свого слугу до цього) та про свою співпрацю з ним.))))) Скинули одного олігарха, прийшов інший. <br/>Та і тепер хай Зеля продасть свій 95 квартал
23 Квітня 2019, 13:26
У піонерах не був, а комсомолі не був, про Ярослава Галана не чув, &quot;Гори димлять&quot; не дивився, про Олеся Бузину чути не хочу.<br/>На 8-9 травня вчеплю квітку проститутки і заспіваю &quot;лентазалентою&quot;!
23 Квітня 2019, 13:47
Отак непомітно цей сайт поступово перетворився на філіал Свинарчуків.
23 Квітня 2019, 14:22
Критикувати ще не заборонено.<br/>А взявся за гуж, то тримай міцно.
24 Квітня 2019, 01:53
Мене деякі знайомі агітували за клоуна і називали порохоботом за те, що я з них сміявся. А після того, як клоун чесно забрав свої обіцянки назад, один із &quot;агітаторів&quot; подзвонив мені і став запевняти, що голосував за Порошенка. Соромно стало...
24 Квітня 2019, 01:57
Скоро всім буде сумно-зелено аж за край...
24 Квітня 2019, 02:10
Он вже ЗекоМанда подала у верховну зраду проект закону про обмеження сірим смертним доступу до елітної медицини. Всі до мене прийдете за зеленим зіллям одо всіх болячок!
24 Квітня 2019, 03:15
Ну що зебіли? дивилися <br/><br/>Зеленский озвучил законопроекты: двойное налогообложение &quot;заробитчан&quot; + много всего<br/><br/>...<br/>Например, команда Зеленского подготовила законопроект, согласно которому &quot;заробитчане&quot; должны отдать государству 5% заработанного, - и будет им амнистия. Олигархи, говорит, больше дадут, а заробитчане мелкие - 5%. Патамуша, говорит, они не от хорошей жизни поехали. Но поделиться надо.<br/><br/>И я понял, что в команде Зе главным зебилом является именно тов. Зеленский. Ибо он, ховая свои деньги в офшорах (ну да, из России они ж не в Украину идут, а в оффшоры, все документы есть), хочет ограбить тех, кто копейки (по его меркам) зарабатывает. При этом он не знает (и никто ему не подсказал - вот же ж в команде крысы какие!), что Украина подписала международные соглашения о недопущении двойного налогообложения. Т.е. если заробитчанин платит налоги в той же Польше, то - выкуси, Зеля, хер ты что получишь. Человек налог уже там заплатил, работая официально (а большинство работает официально). И если гражданин не ввез деньги в Украину - это его личное дело, налоги-то все заплачены. Но если гражданин Украины работал в той же Польше нелегально, то Украина будет прощать нарушение польских законов за какие-то несчастные 5% ?<br/><br/>Блядь, ну зебил же полный. И не надо водворить, что кто-то что-то придумал про Солнцеликого Зе. Цитата: &quot;5%... заробітчани, різні люди, крім олігархів&quot;.<br/>Я понимаю, что Зеле деньги нужны - он ведь пообещал на оккупированных территориях все соцвыплаты проводить. Патамуша там наши люди. А россиян же ж нет, тока наши. Поэтому и будет обдирать тех, кто работает, чтобы платить туды.<br/><br/>Или намерение разрешить въезжать в Украину Макаревичу, Ахеджаковой и другим &quot;людям, которые в России поддерживают нашу страну и называют Кремль агрессором&quot;. Вова, родной, а перечисленным товарищам кто-то запрещал въезд в Украину?<br/><br/>А заявление, что он выведет людей на улицы, если Рада не примет его законы? Фееричный зебил! Т.е. еще не став президентом, он уже шантажирует парламент - или принимаете мои законы, или я на вас толпу натравлю. Забыв (или не зная, что вернее), что в Украине - парламентско-президентская форма правления.<br/><br/>В общем, зебилов вчерашний эфир на &quot;плюсах&quot; потряс - они до сих пор слюнями исходят, а людей думающих заставил таки да задуматься. Может ли дебил (хотя хороший комик, этого у Вовы никто не отнимает) руководить государством. И не надо про Рейгана - он 20 лет до президентства занимался политикой и экономикой.<br/><br/>Ну и, канеша, приглашаю заробитчан голосовать за Зеленского. Вполне серьезно. Бюджету деньги нужны, а вы - терпилы по определению. Так Владмиир Александрович сказал...
25 Квітня 2019, 01:37
Ще 5 років в д--у ! Коли ж будемо жити??
25 Квітня 2019, 07:53
Ви клоуни що голосували за ЗекоМанду зараз подивитесь як ваш клоун буде вас смішити. <br/>А щож дивуватися ви хто голосував ,то перше що говорили«хай хоч якісь зміни будуть» от і почалися зміни обіцянок,зміна мови і ще багато буде змін. <br/>Це жах ,західна Українська Україна і так спозорилася ЗЕФІЛІЗМОМ. <br/>То чому ви дивуєтеся отим недоукраінцям із Донбасу !!! <br/>Ще вас зтошнить від цього ЗЕ. <br/>Наскільки ж тупий народ,фу ...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024