Олег Кіндер «попаровозить» ще рік, а там люди його виженуть, – депутатка

26 Квітня 2019, 10:49
Олег Кіндер «попаровозить» ще рік, а там люди його виженуть, – депутатка / Фото ілюстративне 2857
Олег Кіндер «попаровозить» ще рік, а там люди його виженуть, – депутатка / Фото ілюстративне

Ковельський мер на сесії у Чистий четвер хамовито «зачепив» депутатку і почув від неї передбачення, що бути міським головою йому залишилося ще рік.

На сесії Ковельської міської ради розглядали питання мешканця міста з вулиці Ярослава Мудрого, який на городі хоче збудувати житловий будинок, але місцева влада не дозволяє, мотивуючи тим, що територія є санітарною зоною залізниці, хоча його сусідам дозволила збудувати житлові будинки, не зважаючи на цю саму зону. 

Під час обговорення депутатка Галина Стасюк, яка працює у пасажирському вагонному депо провідницею, обурилася такою вибірковістю: чому ж одним громадянам там можна будуватися, а іншим ні?

«Стасюк, в паровозі може й немає санітарної зони», – грубо обірвав її міський голова Олег Кіндер.

«Вам ще до паровоза, як до неба. Зрозуміли мене, ні? Паровоз! Ще рік попаровозите і вас виженуть. Грамотний такий. Паровозами їдуть міністри і заступники міністрів, а ви зустрічаєте і боїтеся мене, на колії біжите. Паровоз! Ще державними машини рік поїздите, а там люди вас звідси виженуть», – пророкувала Галина Стасюк.

Ковельський градоначальник лише сміявся.

Через деякий час між ними знову сталася словесна перепалка, коли депутатка на емоціях почала голосно доводити керманичам міста, щоб до всіх ковельчан ставилися однаково, бо одним надають преференції, а інших – зневажають.

«Стасюк, ну це ж не вагон! Ну люди добрі! Галь, ну не вагон!» – мало не кричав з президії Олег Кіндер.

«Канєшно не вагон та совість майте… Олег Олексійович, ви все – паровоз, поїзд… А у вашої подруги, колеги Віри Іванівни чоловік тоже на паровозі їздить, щоб ви знали. До вашого відома», – сказала депутатка.

«Вам хочу сказати, що мій чоловік не приходить в цю сесійну залу і не поводить себе, як в паровозі. Ви зрозуміли? Міський голова розказує вам по-паровозному», – заступилася за чоловіка і мера секретар міської ради Віра Федосюк.

«Я веду себе так, як довірили мені мої виборці. Я захищаю людей», – зауважила Галина Стасюк.

Читайте також:

Коментарі
26 Квітня 2019, 13:53
Плєсєнь мене ще раз вибере. Готовий спорити. Тому що плєсєнь тупа.
26 Квітня 2019, 14:20
Я теж за!
26 Квітня 2019, 14:29
Виборці довірили Галі хамити? Вона всім хамить, а не тільки Кіндеру. І сусідам. Взиває до совісті, а в самої совісті ні на грам. Хамовита базарна баба! Захищає лише тих, кого їй совість (яка називається гроші) позволяє. Силюка вже нагнала? Чого авто біля хати не стоїть??? не стоїть, певно...
26 Квітня 2019, 15:30
Їдь вже скоріше на паровозі з привокзалки, візьми помічником машиніста гавкаючого Гетьмана, а носату Вєрку Сердючку кочегаром. І закинь в тендер паровоза солодку парочку - помідориху з Товстигою. Дров набери з лісопилки, щоб хватило від*їхати подальше.
26 Квітня 2019, 16:06
Буде з падлою як з Петєю Порося
26 Квітня 2019, 23:01
Плєсєнь я паравозив, паравожу, і буду паравозити. Плєсєнь тупа до нємагу
27 Квітня 2019, 01:36
В депутатах настоящо Вєрка Сердючка. Це про неї всі сценки-Надя Стасюк
27 Квітня 2019, 11:10
Ковельчани вибрали собі супер мера . Які містяни такий і мер
28 Квітня 2019, 20:03
Кіндер у варто перед виборами треба добре наздогнати роботи по місту , а то буде як з Пєтьою , він теж думав що люди пліснява , зхаває все , а вона ставала йоГо.
28 Квітня 2019, 22:11
То до ковельчан не відноситься. Я бабло гребу відкрито. Плєсєнь мовчить.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024