Школярки, які побилися у Вербці, були подругами. ВІДЕО

27 Квітня 2019, 10:41
Школярки, які побилися у Вербці, були подругами. ВІДЕО 7288
Школярки, які побилися у Вербці, були подругами. ВІДЕО

У сюжеті «Надзвичайних новин» на телеканалі ICTV розповіли, чому побилися школярки у селі Вербка.

«Дівчата чубляться до крові, а навколо – їхні друзі та знайомі. Їм весело, вони знімають бійню на відео, і навіть не намагаються зупинити школярок. Цей випадок стався на шкільному подвір’ї у селі Вербці Волинської області. На той час вчителі вже пішли додому – було 19 годин вечора», – йдеться у сюжеті.

Одній з дівчат – тій, яку повалили на бруківку і били – 12 років. Вона навчається у 7 класі. Іншій дівчині – 15 років, вона навчається у сусідньому Ковелі у 9 класі. Колись вони дружили, і навіть ходили одна до іншої в гості. А потім – пересварилися.

Більше у відео.

 

Коментарі
28 Квітня 2019, 14:43
Навіщо ще раз повторювати брехню телеканалів! Адже ніхто не сказав, що ця 12 річна дівчинка інвалід і не з села Вербка. Вона живе на ДОСі. Не злякалась погроз своєї бувшої подруги й приїхала до школи. Конфлікт між ними існував давно, а директор 7 школи брехун. А дівчину-інваліда звинуватили в тому, що вона селючка та їхали навмисно її бити. Честь і хвала її батькам що ростять хоробру дочку і хвала вчителям Вербської школи, що виховують таких хоробрих дітей! А тім, що зневажливо кажуть про Вербку потрібно знати, що це село дало багато офіцерів, вони зараз генерали, герої Чернобиля(брати Попічки), вчених(Цьомик Р. Жук В.), вчителів не перерахувати, навіть мають ще живого свого письменника, драматурга й етнографа який живе в Москві Обедкова. Якщо на Вербці в когось російське прізвище це значить, що батьки визволяли Ковель. Для такого маленького села, я би сказала, забагато видатних людей воно дало суспільству
28 Квітня 2019, 17:25
Іванівна! Ти забула про Славу Хурсенко і Федю Савлука нашого поета, та його сина талановитого артиста.
28 Квітня 2019, 18:24
P.S. Навмисне відразу не стала писати про Героя України В.Кияна!
28 Квітня 2019, 19:03
Хто звинувачує Вербку? До чого тут директор 7 школи? Він що, звинуватив дитину-інваліда чи Вербську школу? Немає про що писати? Справа у сімейному вихованні і у тому, що всім було байдуже, весело і стояли знімали бійню. А зараз обговорюють і шукають винних.
28 Квітня 2019, 20:45
Не пиши дурниць коли нічого не знаєш. Їй сказали, що вона селючка Вербська і далі дивись відео. А хлопці рознімали, а цього ніхто не помітив? А те що ляпнув директор 7 - брехня! Ми то забиті селюки і знаємо набагато більше ніж ви міські. Особливо коли приїздять з Ковеля бити наших, чи не наших, але дітей!
28 Квітня 2019, 21:17
Ця 15 літня сучка знала, що вона інвалід і приїхала далі калічити дитину! Ковелю це номально? А може тобі піти до Самчука підлікувати голову. Там зараз новий томограф - всіх лікує!
29 Квітня 2019, 02:12
У мене складається враження, що скоро Вербка буде битись з Ковелем, бо в Ковелі новий томограф.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром