Судили 22-річного ковельчанина за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

02 Травня 2019, 12:36
Судили 22-річного ковельчанина за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху 1762
Судили 22-річного ковельчанина за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

У Ковелі засудили зловмисника за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Молодий чоловік повідомив на телефонну лінію «102» поліції завідомо неправдиву інформацію про підготовку вибуху в приміщенні сервісного центру у Ковелі. Ковельський міськрайонний суд визнав волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді двох років та шести місяців позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку.

12 березня на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру. Правоохоронці евакуювали з приміщення 20 осіб. Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області оглянули будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв не судимий 22-річний ковельчанин.

Ковельський міськрайонний суд визнав волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді двох років та шести місяців позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром