Ковельчанину за побиття 60-річного чоловіка «світить» вісім років тюрми

03 Травня 2019, 09:41
Ковельчанину за побиття 60-річного чоловіка «світить» вісім років тюрми 2344
Ковельчанину за побиття 60-річного чоловіка «світить» вісім років тюрми

Ковельські поліцейські оголили про підозру 26-річному ковельчанину, котрий 27 квітня наніс умисне тяжке тілесне ушкодження 60-річному місцевому жителю.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на два місяці, – повідомляють у Ковельському відділі поліції Волинської області.

Минулої суботи до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів по вулиці Незалежності міста невідомі  побили чоловіка, і той знепритомнів. Потерпілого доставили до лікарні.

Працівники кримінальної поліції встановили, що близько 21 години під час словесного конфлікту 26-річний ковельчанин наніс тілесні ушкодження 60-річному потерпілому, якого із травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

До слова, молодого чоловіка вже притягували до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.

Триває досудове слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до  восьми років.

Читайте такожУ Ковелі судили жінок, які на емоціях напали на родича

 

Коментарі
03 Травня 2019, 13:15
скалічити в камері це шмаркате падло
03 Травня 2019, 20:27
це неадекватне чупорадло - нарік, в районі "Черьомушок" людям проходу не давав, в магазині Козацькі забави постійно чіплявся до людей, продавці магазину завжди мовчали, на зауваження чому не викликаєте поліцію, вони відмовчувались. Цей неадекват декілька разів заходив в ЗОШ №1 , просто на урок, учні і вчитель незнали що робити??? І виникає запитання що роблять доблесні поліціянти- які розкатують на машинах не зупиняючи не перевіряючи дівори, не контролюючи ситуації які є в районах Ковеля. А їдуть на виклик коли їх викликають??? Ось так і виходить: поки грім не вдарить - дядько не перехреститься. І ще.... На тариторії ЗОШ № 1 часто збираються підлітки, розпивають пиво, палять і т.д... при спілкування з поліцейськими патрульними поставили їм запитання відносно ситуації у школі. Вони дали дуже цікаву відповідь,.... а це до нас не відноситься і нас не стосується... Про що можна ще говорити??? А людина, котрій цей неадекват наніс тілесні ушкодження, жив собі безобідно нікого не трогаючи міг тільки грошенят попросити.
04 Травня 2019, 11:38
На територіі ЗОШ нр 1 -та і на територіі ЗОШ нр2<br/>не тільки цигарки і пиво<br/>І це ні до кого не відноситься і не стосується<br/>Не має про що говорити-людська жадібність легка нажива присипляє совіть назавжди<br/>В прошлому році прийшлось підібрати наркоторговця серійного і привезти в лікарню<br/>На приймальному сказали -перевірте кармани<br/>Перевірили-був шокований в нагрудному карманчику 8 тисяч доларів -ось вам обороти<br/>і доходи<br/>Хто ж таке прикриє
06 Травня 2019, 03:33
Сьогодні цей '' ковельчанин'' розгулював по місту...про яку варту мова? Де правда? А якби забив? Тоді б тільки за діло взялися б? Нелюди криють нелюдів!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024