Ковельчанка звинувачує медиків у смерті свого чоловіка

06 Травня 2019, 11:21
Ковельчанка звинувачує медиків у смерті свого чоловіка / Фото ілюстративне 8170
Ковельчанка звинувачує медиків у смерті свого чоловіка / Фото ілюстративне

Ковельська поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Неналежне виконання професійних обов’язків».

До міського відділу поліції звернулася ковельчанка із заявою про те, що медичні працівники Ковельського МТМО неналежно виконали свої професійні обов’язки, і це, за словами жінки, спричинило смерть її чоловіка.

Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12019030110000574 і розпочато слідство за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 140 КК України.

Під час слідства встановлено, що покійний хворів з жовтня 2018 року. До нього систематично викликався сімейний лікар, який вів амбулаторну картку, де зафіксовані всі скарги хворого та лікування, яке він утримував від медичного працівника.

З метою проведення комісійної судової медичної експертизи суд ухвалив надати поліції дозвіл на виїмку амбулаторної картки, яка знаходиться у Ковельському МТМО.

В ході проведення досудового розслідування з’ясувалося, що відносно покійного у провадженні Ковельського міськрайонного суду перебуває кримінальне провадження за 2017 рік, в якому є довідка про стан його здоров’я. Судовою ухвалою слідству дозволено ознайомитися з даним документом.

Санкція ч. 1 ст. 140 КК України (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого) передбачає позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Коментарі
06 Травня 2019, 17:12
Те що МТМО стало СПАДКОВОЮ (САМЧУКІВ) приватною Ковельською ФЕОФАНІЄЮ і за все там Збивають ДОБРОВІЛЬНІ ПОЖЕРТВИ, скаржилась навіть депутат міськради - Власюк Г.І....МОЛОДІ ЕСКУЛАПИ влаштовуються до СОМа чи за БАБЛО чи ПО БЛАТУ. ЛІКАР МТМО ОЛЕСЯ ІВАНІВНА КІНАХ, що відмовлялася надавати Медичну допомогу, і ГОСПІТАЛІЗУВАТИ 60 річного, про якого тут ідеться, "БО ВИ СКАЗАЛИ, ЩО У ВАС НЕМАЄ ГРОШЕЙ!"Є РІДНОЮ МАЖОРНОЮ ДОНЬКОЮ ГОЛОВНОГО ДЕРЖАВНОГО ІНСПЕКТОРА ВІДДІЛУ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ МИТНОГО ПОСТА ЯГОДИН – Кінах Мирослави...ЗРОЗУМІЛО, ЗВІДКИ РУКИ РОСТУТЬ???
06 Травня 2019, 17:56
завдання моєї медичної реформи- знищити якомога більше українців. І завдяки продажній жидо-масонській владі мені це вдається. Будьте здорові і не хворійте.
06 Травня 2019, 19:39
2 попередніх коментаря схожі на шизофренічний брєд...
06 Травня 2019, 20:57
Це не брєд. Це, мабуть, недореформовані медики. Їх скорочують, гноблять керівники, зневажають хворі, а вони ніколи ні разу навіть не страйкували. Як жертовні вівці.
06 Травня 2019, 21:03
https://kowel.rayon.in.ua/news/145587-u-kovelskomu-mtmo-vimagali-groshi-za-konsultatsiiu-likaria
06 Травня 2019, 21:57
У простих лікарів також в душі страх<br/>За себе за родину -не доведи господи захворіти<br/>Консультаціі деякі колеги нададуть і безоплатно-замітьте не ВСІ<br/>А от де ліки взяти-<br/>Аптека діагностика аналізи це вже пішли серйозні гроші<br/>Без страховоі медицини нам ну просто не вижити<br/>От і треба було веселого симпатичного хлопця Зеленського запитати -як він думає зробити<br/>доступну медицину<br/>Зрозуміло -що нічого він не думає<br/>А Ви убогі обгажуйте тих хто реально надає нам хоча якусь допомогу<br/>Все ж радість задарма<br/>Не хворійте Земляки
06 Травня 2019, 22:03
А я скажу ще й так<br/>Лигайте но менше горілки<br/>Попробуйте кинути курити всяку гадость<br/>То може і в реанімаціі не так завізно буде-а то дівчатам ніколи за ніч і чаю випити <br/>Претеся туди як слота -той до трясучки допився той в петлю лізе той через балкон з пятого від<br/>білки тікає<br/>Поганці не потрібні-рижого німчика вам ідіотам з грапою а не медицину<br/>Тьху на Вас засцики смердючі
06 Травня 2019, 22:27
Знайомий лежав в урології , зробили знімок який він маючи добру зорову память добре запамятав, через якийсь час прийшов фахівець самчук з іншим знімком і як &quot;галіма сучка &quot; переконував що є каміння яке треба дробити, ціна кілька тисяч.<br/>Нахер такі Сукі-лікарі заробітчани?
06 Травня 2019, 22:34
Ти, Бела, в ШОЦІ від обгрунтованих коментарів, ЧИ ВІД КОРУМПОВАНОЇ МТОшної МЕДИЦИНИ?
06 Травня 2019, 22:40
Не будет у вас страховой медицины потому, что Россия вам никогда не позволит ее внедрить. Дошло?
06 Травня 2019, 22:41
Знати не хочу, що таке ФАПи, бо то якийсь комуняцький пережиток. Люди в селах здорові, бо працюють і на свіжому повітрі постійно, і їжу мають свою без ҐМ0.
06 Травня 2019, 22:57
&quot;Це рак. Вони всі помруть&quot;. Заступник глави МОЗ Лінчевський назвав неефективним лікування онкохворих за кордоном.<br/>Таке падло модне _з арафаткою на шиї _тіпа революціонер сраний. <br/>А Вова 3Е знає, що це чмо далі працює?!
07 Травня 2019, 00:21
Депутатка розповіла, як у неї в лікарні на Волині вимагали гроші<br/>22 БЕР, 2019 ВОЛИНЬ<br/>Депутатка Ковельської міської ради Галина Стасюк відмовилася платити лікарні, а коли викликала мас-медіа, то їй запропонували окрему палату.<br/><br/>Під час телевізійного прямого ефіру депутатка-залізничниця Галина Стасюк розповіла про ковельську міську медицину, порівнявши її із колишньої вузловою лікарнею, пише Район.Ковель.<br/><br/>«У нас у Ковелі міська поліклініка така, знаєте, мала. Там мало місця. Там такі черги – по п’ятдесят людей. Там не можна зайти. І ще хочу сказати, що яке лікування було в нашій залізничній лікарні – я відчула на собі, тому що лежала в міській лікарні. Це небо і земля. Я вам кажу правду. Лежала в залізничній лікарні, то ніколи не платила ні копійки – ні за що. А тут ми застраховані прийшли. Особисто лягла в лікарню. Мені сказали: «Плати гроші». Я кажу: «За що маю платити гроші? Не буду платити. Я застрахована», – розповідає Галина Стасюк.<br/><br/>За словами ДЕПУТАТА Ковельради Стасюк Галини Миколаївни, головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук сказав, що все безкоштовно, а коли вона прийшла робити рентген, то медики з нею вимагали гроші: «Платіть».«Я кажу: «Не буду платити». «То вийдіть з кабінету», – кажуть мені. І коли ми підключили журналістів, то зробили все Кажу: «Мені не треба палату окрему. Я така сама, як і всі. Буду з усіма людьми лікуватися», – мовила на прямому ефірі Галина Стасюк. http://vsn.com.ua/deputatka-rozpovila-yak-u-neyi-v-likarni-na-volyni-vymagaly-groshi/
07 Травня 2019, 02:26
Расстрелять
07 Травня 2019, 12:04
Я недавно лежала в лікарні і що я можу сказати... Лікарі ставляться добре, медсестри також. В відділенні зроблений ремон, знаходитись там досить комфортно. Гроші з мене ніхто не вимагав, як робила рентген я розумію що пльонка це витратний матеріал і що його треба відшкодувати. Така ж сама ситуація з тим ренгеном, аналізами і узі що і в Луцьку. Платити гроші треба скрізь. На всі ті обстеження за весь час лікування заплатила біля 400 грн за весь час. Основні витрати на лікування це ж аптека, яка відношення до лікарні не має. І чого всі так гноблять хороший персонал і відношення? Мені лікування допомогло, всім задоволена.
07 Травня 2019, 12:51
Я задоволений ковельською медициною.Все на європейському рівні.Я радий ,що в Мому рідному місті така сучасна лікарня!!!!а якщо комусь не подобається щось,то будь ласка —- Львів ,Луцьк ,Київ відкриті для вас ,тільки там ви будете просто великі гроші платити і мовчати тихенько.
07 Травня 2019, 14:59
То це Кінах так лікувала? Жах! Коли вже в медінститутах вчитимуться за покликом серця, а не тому що у мами є гроші? Лікапня може і комфортна, але лікарі то з куплениии дипломами залишились!
07 Травня 2019, 22:06
От і не згідний<br/>Молодь прекрасно освідчена висококваліфікована<br/>Ну аж ніяк не з купленими дипломами<br/>А є ретро ну куди іх Самчук діне-вижимаймо самі не пенсію просто не йдімо до них<br/>Дай Боже всім здоровья і лікарям також
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром