Слідами ретро: стильні міді-спідниці сезону весна-літо 2019

06 Травня 2019, 13:31
8310

Не так давно спідниці середньої довжини називали старомодними і такими, що суперечать усім уявленням про стиль. Але fashion-індустрія вкотре здивувала кардинальною зміною трендів, і, як результат, – міді почали стрімко завойовувати подіуми.

Не так давно спідниці середньої довжини називали старомодними і такими, що суперечать усім уявленням про стиль. Але fashion-індустрія вкотре здивувала кардинальною зміною трендів, і, як результат, – міді почали стрімко завойовувати подіуми. Сьогодні важко знайти бренд, у колекції якого б не були представлені ці елегантні спідниці з ретро-характером. Які ж моделі можуть стати вдалим придбанням для жіночого гардеробу в сезоні весна-літо 2019?

Спідниця-плісе

Якщо вибираючи жіночні спідниці, ви шукаєте модель, яка витончено підкреслить вашу талію, але одночасно відверне увагу від широких стегон, ваш варіант – плісирування. Спідниці-плісе шиються зі струменистих тканин – шифону, сатину й атласу, завдяки яким вбрання виглядає легким і невагомим. Традиційно такі моделі виконуються у пастельних відтінках, що підкреслюють їхню ніжність, але цього року дизайнери вирішили не обмежувати жінок у кольоровій гамі, тому в колекціях можна знайти спідниці-плісе будь-якого кольору – від сірого до фуксії.

Спідниця-сонце

Універсальний варіант для будь-якої фігури – міді-спідниця фасону «сонце». Вона збирається у крупні складки і гармонічно розширюється від стегон до колін. За рахунок об’єму спідниця маскує широкі стегна, але жодним чином не вкорочує довжину ніг. Зазвичай замість поясу тут передбачена широка резинка. Універсальність спідниці-сонце проявляється не тільки в практичності фасону, а й у можливості поєднуватися з будь-яким взуттям – під неї можна підібрати і прості зручні жіночі балетки, і сліпони, і туфлі, і навіть кеди.

Асиметрична трапеція

Для тих, хто полюбляє екстравагантні фасони, дизайнери пропонують трапецієподібні міді-спідниці з асиметричним подолом. Ці складноскроєні моделі можуть мати різний формат низу: мисоподібний, з воланами, шлейфом, багатошаровим декором. Щоб не обтяжувати образ, модельєри рекомендують вибирати однотонні спідниці або з повною відсутністю, або з мінімальною кількістю декоративних елементів і контрастних принтів.

Читайте також: Мода і розваги – ретросвітлини з Любешівщини початку ХХ століття

Спідниця-годе

Стильний «русалчин» фасон міді-спідниці годе знову в моді. Це пряма спідниця, низ якої контрастно розширений і декорований активними воланами, складками чи клинцями. У класичних моделях декор подолу становить не менше 1/3 усієї довжини міді. Годе шиють переважно з шовку, віскози, вельвету, оксамиту або шкіри. 


 

Шкіряна спідниця-олівець

Найпопулярніший варіант приталеної спідниці середньої довжини – міді-олівець з матової або глянцевої шкіри. Перший варіант більш лаконічний, тому доречніший у діловому гардеробі, а от другий чудово впишеться в casual і вечірній аутфіти. В сезоні весна-літо 2019 дизайнери пропонують шкіряні спідниці різних кольорів: сріблястого, жовтого, темно-зеленого, бордового, чорничного. Щоб оцінити їхню оригінальність, зазирніть у каталог спідниць інтернет-магазину Kasta – ви будете здивовані оригінальністю сучасних міді-спідниць.

1

Читайте також: Якою була мода на Горохівщині більш, як півстоліття тому. ФОТО

Коментарі
06 Травня 2019, 16:51
коли ти вже заткнешся, урод ФСБешний
06 Травня 2019, 17:39
...конченый урод!
06 Травня 2019, 18:27
Вы паны уважаемые не понимаете ничего в бабах...А может вам мужики нравятся ? Может вы ЛГБТ ходячее ?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024