У Ковелі відбувся турнір з настільного тенісу

07 Травня 2019, 20:30
3208

У спортивній школі імені Євгена Кондратовича відбувся турнір з настільного тенісу серед юнаків і дівчат Ковеля і Ковельського району.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь 27 спортсменів. Серед наймолодших 2009 року народження і менших перше місце зайняв Максим Полятичко, другим був  Станіслав Долінко – обидва з Ковеля. 

У віковій категорії 2007 – 2008 року народження всі місця п’єдесталу посіли юні ковельські тенісисти. Перемогу здобув Максим Міліщук, другим став Нікіта Дятел, третім – Дмитро Жихор.

Серед учасників 2005 – 2006 року народження найвищий результат в Олександра Бабенкова з Ковеля, другий – у Віталія Стояновича з села Нужин Ковельського району, третій – в Олега Дулька з села Білин.

У групі 2004 року народження і старших у напруженій боротьбі перше місце здобув Денис Ясашний, друге – Дмитро Краснов, а третє – Богдан Стасюк. Всі з Ковеля.

Серед дівчат без вікових обмежень перемогу святкувала Оксана Крочук з селища Голоби, другою була ковельчанка Вікторія Валігура, а третьою – ковельчанка Ангеліна Глебець.

За пропозицією головного судді турніру Володимира Косяка пройшли змагання в парному розряді, в яких разом з молодими ковельськими тенісистами взяли участь дорослі. Перше місце виборола пара в складі Дениса Ясашного і Богдана Стасюка, друге –  в Богдана Здробилка та Ігоря Бівініса, на третьому  -Володимир Малашевський й Віталій Стоянович.

Призерів та переможців нагородили грамотами та медалями. 

 

 









Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром