Суддя з Ковеля, який працює в Турійську, причетний до ДТП

11 Травня 2019, 15:25
ДТП 9279
ДТП

Очевидці стверджують, що представник Феміди у стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП та зник з місця події.

У мережі Facebook та на популярному відеохостингу You Tube з’явилося звернення голови благодійного фонду «Позитивна взаємодія», кандидата юридичних наук Віктора Мовчана щодо судді Турійського районного суду Романа Тітівалова, який проживає у місті Ковелі і є сином колишнього Волинського транспортного прокурора Костянтина Тітівалова.

Зі слів Віктора Мовчана, вночі 28 лютого 2019 року він став очевидцем ганебного і вкрай жахливого для суспільства і держави явища: як у селищі Турійськ, що на Волині, суддя, який, зі слів очевидців події, був у стані сп’яніння, вчинив ДТП та зник з місця події.

Разом з тим, багато осіб допомагали суддівському чиновнику вийти «сухим з води» і уникнути розголосу, відповідно, і – відповідальності.

Наприклад, Турійське керівництво поліції разом з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій прибули на місце події першими і знищували докази: пляшки з алкогольними напоями, зняли номерні знаки з автомобіля судді, забороняли фото і відеозйомку тощо.

Все одно, навіть після таких заходів, з розбитого салону легковика судді доносився сильний запах спиртних напоїв.

Читайте також: Аварія в Турійську: вантажівка знесла зупинку

Очевидці розповіли, що спершу суддю Романа Тітівалова з тілесними ушкодженнями доправили до місцевої лікарні. Там він відмовився пройти експрес-тест на алкоголь. Зразки крові у нього взяли. На жаль, результати аналізів на наявність алкоголю в крові невідомі. Та суспільство має право про них дізнатися!

Натомість, водія вантажівки змусили проходити всі процедури, в тому числі і експрес-тест на алкоголь, який показав негативний результат.

Згодом, суддя Роман Тітівалов зник з лікарні. Повідомлення на телефон «гарячої лінії» поліції про зникнення іншого учасника, а саме – судді, з місця події, не дало результатів. На жаль, і слідчі ДБР не реагували на прохання встановити його місце знаходження, особу іншого учасника ДТП, фізичний стан тощо. Навпаки, після таких прохань, звинувачували очевидців у заангажованості…

Зі слів лікарів, Романа Тітівалова відвезли чи то додому, чи то до іншого медичного закладу. На думку Віктора Мовчана, для того, щоб приховати суддю подалі від сторонніх очей і зайвої уваги.

Як заявляє автор звернення, все, непевне, дуже просто: суддя Роман Тітівалов святкував у місцевому барі 27 лютого 2019 року свій день народження і добряче випив спиртного. Саме так пояснювали місцеві мешканці, чому трапилася ця неприємна подія.

«Велике прохання до кожного, хто був свідком тої події, долучитися до цієї справи і допомогти встановити всі об’єктивні обставини і притягнути винуватих осіб до відповідальності», – закликає Віктор Мовчан.

6

Коментарі
12 Травня 2019, 03:20
Чого пристали.Коли це було?
12 Травня 2019, 10:50
А я думаю чого справа нерозглядається...
12 Травня 2019, 17:38
Мені всеодно я судя і мені на всіх начхати хто що пише про мене
12 Травня 2019, 17:45
Злочинець повинен нести сувору відповідальність тим більше судя Тітівалов яки всі справи розглядає за винагороду а в той день в нього було день народження то даже суд зачинили в робочий день щоб люди не заважали святкувати
12 Травня 2019, 18:32
Вангую: вашачесть легко відмажеться і подасть позов до Віктора Мовчана про захист "честі" та "гідності"...
13 Травня 2019, 01:34
Я думаю, щоб справедливо розібратися в цій справі треба задіяти працівників СБУ з м.Київа. На місцевому рівні дана справа замнеться. Неважливо яку високу посаду людина займає, якщо буде доказано вину Тітівалова то він повинен відповісти згідно чинного законодавства України.
13 Травня 2019, 02:37
А чого всі вірять Мовчану, колишньому зечарі і бандитові, якого судили якраз у Турійську? Ніхто ж не цікавиться, хто він, а зразу на слово вірять? Суддя винен, а бандюган правий? Це реалії України, до чого ж дожились.
13 Травня 2019, 10:01
Негідник
13 Травня 2019, 12:29
Ганьба!!!<br/>Таких траба відправити в АТО на передову!<br/>Щоб він зрозумів за що судить тих що прийшли з того пекла! Але його Бог покарав!<br/>Не суди, судимий не будеш!!!
13 Травня 2019, 12:41
Ганьба!!!<br/>Таких як він треба відправити в АТО на передову! Щоб спробував того пекла і зрозумів кого защо судить! Але Бог все бачить.Його вже покарано.&amp;quot;Не суди, судимий не будеш!&amp;quot;
13 Травня 2019, 12:45
Ганьба!
13 Травня 2019, 12:56
той тітівалов постійно їздить п'яним !!!!<br/>не раз в турійську бачили, а міліція наша турійська така чесна все заминає.бідні бояться тітівашку чи що.<br/><br/>і коли була аварія в містечку були свідкі ,що воно було п'яне.!<br/>де ви ?<br/><br/><br/>і зверху підтримую коментар, на передову його!!!!
13 Травня 2019, 12:58
той тітівалов постійно їздить п'яним !!!!<br/>не раз в турійську бачили, а міліція наша турійська така чесна все заминає.бідні бояться тітівашку чи що.<br/><br/>і коли була аварія в містечку були свідкі ,що воно було п'яне.!<br/>де ви ?<br/><br/><br/>і зверху підтримую, на передову його!!!!
14 Травня 2019, 01:13
Як баби базарні, чую дзвін не знаю звідки він!<br/>Якщо є докази правопорушень надайте їх слідству!<br/>Роман порядна людина!
14 Травня 2019, 02:55
Відомо, що Тітівалов має високих покровителів, ще більше їх стало після призначення суддею, коли &amp;quot;потрібних людей&amp;quot; - відмазував.<br/>Одне із таких рішень http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/78219014 (раджу почитати, комедія)
14 Травня 2019, 12:23
Повністю законне, мотивоване рішення згідно чинного законодавства України, тим більше всі докази підтвердженні відеозаписом з нагрудної камери поліцейського!<br/>
15 Травня 2019, 01:47
Знайшли кому вірити, аферисту та зеку колишньому. Хай Мовчан розкаже як у схожій ситуації не так давно ходив гроші вимагав з людей за не розголошення, і як живе за гроші благодійників!
15 Травня 2019, 02:40
Гірше баб базарних!!! Відео шахрая-попрошайки голослівне і необєктивне. <br/>Подивіться уважно на фото. Фура знаходиться в зустрічному для її напрямку руху кюветі, уламки на смузі руху ауді, а тому більше всього правила дорожнього руху порушив водій фури. Хоча це має встановити експертиза.<br/>Таке враження що &amp;quot;великий борець за справедливість&amp;quot; хоче заробити чи недозаробив на чужій біді. Я на місці того судді ще й позов подала б до того провокатора про захист честі.
15 Травня 2019, 10:19
Його взагалі за кермом не було він у багажнику їхав
15 Травня 2019, 11:25
Знайшли кому вірити, аферисту та зеку колишньому. Хай Мовчан розкаже як у схожій ситуації не так давно ходив гроші вимагав з людей за не розголошення, і як живе за гроші благодійників!
15 Травня 2019, 18:56
Нормальний пацан суддя...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024