Жінки-поліцейські з Ковеля знялися у фотосесії до Дня матері

12 Травня 2019, 15:29
Жінки-поліцейські з Ковеля знялися у фотосесії до Дня матері 5511
Жінки-поліцейські з Ковеля знялися у фотосесії до Дня матері

Волинські жінки-патрульні взяли участь в унікальній фотосесії, приуроченій до Дня матері.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Волинській області у Facebook

Цим проектом ініціатори показали, що жінки в патрульній поліції – особливі та неймовірні. Ще більшої поваги заслуговують ті, хто виховує дітей – хтось зовсім маленьких, а хтось уже дорослих. Поєднувати материнство та службу – непросто, але можливо. Як це вдається полісменкам – вони розповіли під час фотографування.

Усього в патрульній поліції Луцька й Ковеля нині працює 19 жінок-матерів, які виховують 29 дітей.

Тетяна Моніч представляє інтереси відділу організації несення служби в місті Ковелі. Жінка раніше працювала у виконавчій службі, тож до строгості в родині 15-річній Наталі не звикати. Попри це, дівчинка захоплюється мамою, каже, що та з роботи приходить щасливою, а їй деякі друзі навіть заздрять, що мама служить в поліції. На думку Тетяни, жінки більш витриваліші, тому їм робота в поліції підходить. Відстоювати інтереси патрульних в судах складно, фактично, 90% порушників не визнають провини, однак, після надання належних доказів, змушені погоджуватись з порушеннями.

«Для мене День матері – це свято, що символізує любов. Мати маму і самій бути мамою – це для мене велике щастя», – розповідає Тетяна Моніч.

 



 

А Аліна Кисляк, яка нещодавно завершила навчання в Академії патрульної поліції, дає раду з вихованням трьох синів! Жінка завжди доглянута і гарна, позитивна та усміхнена. Сини та чоловік є справжньою опорою в житті, завжди підтримують і допомагають.

«Чесно кажучи, вагалась, чи брати участь у фотосесії, але таки наважилась, приїхала з Ковеля і отримала масу позитивних емоцій, приємно провела час з дітьми, за що вдячна організаторам», – каже патрульна.

 


 

«Маю донечку 7 місяців, звуть Валерія. Уже вийшла на роботу, тому що хочеться своїй дитині дати тільки найкраще. Вона моя бажана і довгоочікувана дитина, але так склалось, що виховую її одна, тому і змушена була повернутись на роботу, наразі працюю в апараті. З вихованням допомагають батьки та рідна сестра по можливості», – розповідає 28-річна поліцейська з Ковеля Оксана Грек.

 


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024