Ковельська прокуратура відкрила кримінальну справу щодо РЖКП № 1

20 Травня 2019, 13:51
Віктор Солов’янчук 7358
Віктор Солов’янчук

У Ковелі прокуратура розслідує надання комунальним підприємством послуг з прибирання.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду.

У клопотанні до суду прокурор Ковельської місцевої прокуратури Надія Романюк зазначила, що слідству необхідно дослідити договори про надання послуг з прибирання та підмітання вулиць міста, які були укладені та діяли упродовж 2018-2019 років, документацію щодо виконання таких робіт (договори підряду тощо), акти приймання-передачі робіт, табелі відпрацьованого робочого часу працівниками РЖКП № 1 та інші документи.

Прокурор просила надати дозвіл на вилучення у ремонтному житлово-комунальному підприємстві, яким керує Віктор Солов’янчук, вищевказаної документації у рамках кримінального провадження № 42019031110000025 від 2 травня 2019 року, відкритого за ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб), що караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук задовольнив клопотання прокурора.

Коментарі
20 Травня 2019, 17:04
Раніше можна було судити за те, що ти голова колгоспу, сьогодні - за те, що начальник ЖЕКу. І в одних і в других руки по плечі в чужих кишенях...
20 Травня 2019, 19:28
Кру і плокалотулу в міську раду провірте ,або вас швидше за все перевіримо.
20 Травня 2019, 19:57
Чому прокуратура "Верес" не перевіряла, коли вони нічого не робили в місті ?
20 Травня 2019, 20:58
Не там шукаєте, панове. Пошуки потрібно почати з того, що у 2017 році за сприяння Товстиги були проведені фіктивні тендери на виконання робіт по прибиранню міста, зимовому утриманню, Утриманню місць загального користування ( навіть собак мал відловлювати Верес). І у всіх тендерах переможцем було визнано КП ВЕРЕС. Але прри енергійній діяльності Олександра Сергійовича Балака гроші річкою потекли в КП Верес. А з Вересу маленькими струмочками по кишенях керівників комунального відділу міської ради. Але халява пройшла. Проплата по актам невиконаних робіт завдяки мешканцям міста Ковеля була припинена. Тоді Верес дав демарш і почав відмовлятись від тендерів. Тим самим комунальні служби міста в тупикову ситуацію. Але ж виграш в тендерах Верес виклав чималі гроші. тепер одному з керівників мміської ради ці грошики потрібно було повернути. Що не було зроблено. Тому у 2018 році Верес заважав проведенню тендерів і комунальна служба майже не працювала. були скорочені двірники, водії, трактористи, майстри. тільки після того, як Товстига замість того, щов повернути хабарні гроші, Верес знову до конкурсу на проведення тендеру, тендер відбувся. Переможцем визнано РЖКП 1. Але відхопив кусок свого пирога. ось так злочинні дії можновладців привели до того, що проплата за роботи проводилась іншими статтями, видатками. Чи може потрібно було покинути ммісто в грязюці, в снігові, з занедбаними вулиціями? А тепер звісно, РЖКП 1 переможець тендеру, з нього і спитати треба. Але ж злочин робили інші люди. РЖКП 1 як міг рятував місто. так що шукайте факти злочину в комунальному відділі міської ради і в оточенні кіндера.
20 Травня 2019, 21:36
Пишіть про тих злодюг побільше, може правоохоронці прочитають і щось зроблять!
20 Травня 2019, 22:31
Я бачив як Товстига в Апельсині розкидався 500 гривневими купюрами. на зарплату так не пошикуєш
20 Травня 2019, 22:48
пам2ятаю, як Верес дороги посипав. Всі дороги були укриті льодом, куча побитих машин, а Балак розказує, що міська рада має дати йому пісок. А тендер то був виграний з певними умовами. Поки КП Добробут з РЖКП 1 власним коштом не закупили сіль і пісок і посипали дороги, по ним неможливо було не тільки їхати, а й ходити.
21 Травня 2019, 03:22
Чого ти флудиш на користь Солов'янчука? Подивись на його фейс, він за останніх декілька років став вдвічі круглішим від виснажливої праці - так бідолага рятував місто від бюджетних "надлишків". І йому разом з помідорихою це вдалось, свідків півміста...
21 Травня 2019, 09:36
Прийде коза до воза
21 Травня 2019, 18:20
Товстига .удь мужиком. Піди в прокуратуру і все розкажи сам. Про всі свої афери з Вересом. Це завдяки тобі зараз страждають невинні люди. Будь мужиком, Андрюха. Не ховайся за спини інших. Будь мужиком
21 Травня 2019, 20:20
А ти на свій фейс дивився? Соловянчук нормальний мужчина свого віку. На жаль з віком всі кабінетні мужики , можна так сказати, круглішають. А те , що він рятував місто від роботи Балака то є факт. Як мешканка Ковеля бачила, що зробив з містом Балак з його Вересом, засрав все, у центрі міста , на бульварі Л. Українки навіть квітів не було висаджено, не говорячи про прибирання.Не треба гадити людину завчасно, не дочекавшись результатів слідства.І правильне питання, де перевірки і їх результати по Балаку?
21 Травня 2019, 22:16
ЖЕКи більшість послуг не надають зовсім, а деруть з людей повну тарифну вартість. Куди йдуть мільйони? Від них кругла ріпа, а не від сидячої роботи.
21 Травня 2019, 23:17
За ненадання послуг, або надання не в повному обсягі складаються акти-претензії до виконавця послуг згідно законодавства, але для цього потрібно дупу з дивана підняти і щось зробити, але краще язиком молоти, хай хтось це зробить, а я скористаюсь/ дуже вигідна позиція/.
22 Травня 2019, 00:34
За не надання послуг, або надання не в повному обсязі складається акт-претензія згідно законодавства, але для цього потрібно підняти дупу з дивана і щось зробити, простіше язиком молоти, щоб хтось зробив, а я скористаюсь результатом / дуже вигідна позиція /. Для модератора- слово дупа літературне до вашого відома.
22 Травня 2019, 00:57
Ой певно ця прокуратура нічого невдіє тому що в тому Жеці щоб знайти правду то потрібно їх прикрити а так ній небуде там злодійська контора і то ще та
23 Травня 2019, 01:01
А ти коли-небудь складав акти-претензії? Знаєш, які у нас прошені представники жеків, якщо їх викликаєш, щоб скласти акта? А якщо випадково пощастить і складеш, жек тобі не захоче ні копійки списувати. Бо інакше ти не додаси благодійного внеску у Велику Кишеню круглопикого начальника...
23 Травня 2019, 21:36
Ще раз, підняття дупи у даному випадку, це- прочитай закон. У разі не прибуття представника надавача послуг, акт-претензія підписуєься не менше, як двома споживачами. Дупу треба піднімати з дивана і бажано всім, хто не задоволений, тоді і толк буде .
24 Травня 2019, 03:40
Не ти мене, а я тебе можу навчити азів права, але не це головне. Твоїм актом-претензією, підписаним кількома споживачами, жеківці дупу підітруть. У відповідь матимеш, що твої підписанти не експерти і їхні доводи до уваги не беруться.
24 Травня 2019, 14:08
Від таких " якісних знавців" законодавства може і підітруть. Всю роботу треба робити якісно, як прибирати, так і відстоювати свої права.
24 Травня 2019, 19:48
Тобі багато перерахували по актах-претензіях?<br/>Від твого комсомольського гасла, що всю роботу треба робити якісно, смердить, як з дупи.<br/>В якому жеці працюєш, якщо не секрет?
24 Травня 2019, 22:07
Ні в якому. Звичайний споживач, який мав справи з ЖЕКОМ. І я думаю,що робити роботу якісно це не гасло, а відношення до справи .А смердить у тебе з рота, бо аж стікаєш жовчю у своєму коменті. Крапка.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024