Головний «укропівець» Ковеля уявив себе міським головою

20 Травня 2019, 14:49
Ігор Пініс 4347
Ігор Пініс

Депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс каже, що «тільки тепер почав розуміти, як важко бути державним діячем».

Про це обранець громади і очільник депутатської фракції «УКРОП» написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ось для прикладу, був би я міським головою, для прикладу Ковеля, і поскаржилися б мені громадяни, чи, для прикладу, депутати, що на міжнародній дорозі утворилося ряд ямочок (маленьких таких трохи до півметра не дотягують), щоб я зробив? Напевно, почав би напрягати там заступників та начальників (ніби у них іншої роботи немає, як тільки дороги ремонтувати), щоб залатали тих кілька метрів дороги, бо ж щодня тисячі авто, вантажівок та іншого чудернацького транспорту проїжджають через ці ями. І був би дуже не правий», – вважає Ігор Пініс.

Оскільки, як він твердить, за задумом справжнього керівника: по-перше, ці ями є «лежачим поліцейським», який не дає оцим усім «стрітрейсерам» на швидкості проїжджати перешкоду (факти – на фото і відео); по-друге, примушують водіїв зі всієї України і Європи запам’ятати, що є таке чудесне місто (для прикладу – Ковель) і розповісти про нього усім (особливо ті водії, які не розуміють, що ями – то прекрасне і залишають там частину свого авто); по-третє, ці ями дозволяють чітко визначити рівень вихованості водіїв (є такі, що, проїжджаючи через перепону, лайливі слова кажуть – таких трішки лише 90-99%).

«Тож вигоди очевидні. Закликаю міського голову у ніякому випадку не піти на вимоги недолугих діячів, що вимагають ремонту. Геніальність вигод вражає і надає місту родзинки. Щоб випадково якийсь диверсант не зруйнував цей чудовий задум і не поремонтував дорогу – ці ямки на початку підйому на міст («висячий», як кажуть у Ковелі) за кількасот метрів від напису «Ковельчани вітають Вас!», – закликав Ігор Пініс ковельського мера Олега Кіндера.

 





Коментарі
20 Травня 2019, 22:06
А ти не уявляй. Уява хвора в укропів
21 Травня 2019, 20:18
Він в черговий раз збагатився думками.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024