У школах на Ковельщині відзначили свято останнього дзвоника

24 Травня 2019, 16:58
3515

У школах на Ковельщині пролунав останній дзвоник.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

24 травня у школах Люблинецької, Поворської, Велицької ОТГ відбулося свято останнього дзвоника.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман узяв участь у святі останнього дзвоника в Люблинецькій опорній школі.

«Бажаю вам добре відпочити, аби з новими силами повернутися і втілити нові амбітні плани. Успіхів і вдалих перших кроків у самостійному житті, великої витримки, мужності, віри у те, що майбутнє буде прекрасним», – привітав учнів Роман Ярославович.

Також Роман Кульцман висловив щире сподівання, що молоде покоління зробить гідний внесок у громадське та економічне життя рідного краю та нашої держави.

Голова районної ради Андрій Броїло привітав учнівську молодь Поворської опорної школи. Варто зазначити, що керівники структурних підрозділів райдержадміністрації також брали участь у заходах, присвячених останньому дзвонику у Велицькій опорній школі, закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Пісочне (територія Поворської ОТГ) тощо.

На кожному із свят учні радували присутніх творчою програмою, а на завершення у всіх школах традиційно лунала мелодія шкільного вальсу та останнього дзвоника.

 




Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024