Як пролунав останній дзвоник у ковельській школі №3

24 Травня 2019, 17:17
8785

У 13 ковельських школах пролунав останній дзвінок.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Загалом участь в урочистих лінійках взяли понад дев’ять з половиною тисяч учнів, з них 350 – випускники одинадцятих класів.

Міський голова Олег Кіндер привітав із закінченням навчального року колектив школи №3 імені Лесі Українки. Висловив повагу освітянам за вагомі досягнення, що засвідчені численними нагородами і перемогами особистими та їх вихованців. 

Гучними аплодисментами усі зустріли звістку про те, що на третю школу чекає впродовж двох років масштабне оновлення. Мер повідомив, що поки діти будуть відпочивати, у закладі  працюватимуть будівельники, які займатимуться термомодернізацією приміщення. Уже понад 4, 5 мільйонів гривень на ці потреби виділили з міського бюджету. Загалом передбачили понад 10 мільйонів.

Слова вітань та найщиріших зичень звучали й від освітян, випускників, директорки навчального закладу Галини Власюк.

У третій школі навчається 880 дітей. Понад сто школярів середньої ланки завершили навчальний рік з похвальними листами.

Кращим учням та вчителям вручили відзнаки. Серед них – переможцям міських та обласних олімпіад, призерам всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних конкурсів, лауреатам конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт.

Найбільше уваги – одинадцятикласникам, для них – це особливий день. Їм пролунали щирі побажання і напутні слова. А останній шкільний вальс у їх виконанні схвилював усіх, хто прийшов на свято. 

 


















Коментарі
26 Травня 2019, 22:01
Оля, дуже дякую!Бо дуже приемно дивитися на це свято!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024