У Ковельському суді побили двох жінок

27 Травня 2019, 12:07
У Ковельському суді побили двох жінок / Фото ілюстративне 4822
У Ковельському суді побили двох жінок / Фото ілюстративне

За нанесення тілесних ушкоджень у приміщенні суду поліція відкрила два кримінальні провадження.

Про це йдеться у судових ухвалах Ковельського міськрайонного суду.

За даними поліції, 17 травня 2019 року приблизно о 10-й годині 30 хвилин у приміщенні цього суду 37-річний чоловік під час словесного конфлікту, який раптово виник на ґрунті неприязних відносин, умисно завдав тілесні ушкодження 35-річній жінці. А десь через півгодини потерпіла побила тут 34-річну жінку.

З якої причини перебували в суді чоловік та жінки – в судових ухвалах не вказується.

За фактами побиття Ковельським відділом поліції відкрито два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Суд призначив проведення судово-медичних експертиз.

Коментарі
28 Травня 2019, 01:17
Так вийшло, що розлучилися двоє...<br/>Одна дитина залишилась в батька, друга - в матері. Хитра мати подала на аліменти на двох дітей. Батько (колишній чоловік) подав зустрічний позов до матері (колишньої дружини) на аліменти на ту дитину, яка живе з ним.<br/>Суд не прийняв зустрічного позову і присудив батьку аліменти на двох дітей.<br/>Це викликало справедливе обурення в батька. Розпочався скандал.<br/>В конфлікт втрутилась адвокатеса на стороні батька. Заплакалась (від щастя, що взула батька) мати... побила адвокатесу.
29 Травня 2019, 00:42
Ото дають! <br/>І ср.ли всі на гуманний Ковельський судддддд.
30 Травня 2019, 03:32
Чому судді не припинили бійку? Чому не притягнули винних до відповідальності?<br/>Це вже в самому суді дубасять адвоката, а судді мовчать. Дореформувався суд до ручки...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром