Футболісти «Ковель-Волинь» перемогли команду з Володимира-Волинського

28 Травня 2019, 18:22
Футболісти «Ковель-Волинь» перемогли команду з Володимира-Волинського  / Фото ілюстративне 3179
Футболісти «Ковель-Волинь» перемогли команду з Володимира-Волинського / Фото ілюстративне

У 23 турі Вищої ліги Чемпіонату Волині з футболу ФЦ «Ковель-Волинь» на домашньому стадіоні «Верес» приймав ДЮСШ-ВІК із Володимира-Волинського.

Про це пише kovel.tv.

У дебюті матчу ковельчани впевнено заволоділи ініціативою та створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперників. На 25-ій хвилині після стрімкої контратаки Артем Ющук відкрив рахунок у матчі. Господарі мали кілька нагод збільшити перевагу, однак перша половина зустрічі закінчилась із рахунком 1:0 на користь ФЦ «Ковель-Волинь».

На початку другого тайму Юрій Нечуйвітер зумів відновити паритет у протистоянні, однак на загальний малюнок гри це не вплинуло. Ковельчани продовжували домінувати на полі і на 67-ій хвилині Артем Ющук вдруге вразив ворота суперників. А за 5 хвилин до закінчення поєдинку, після подачі зі штрафного Петро Ткачук поставив крапку у протистоянні — 3:1 на користь ФЦ «Ковель-Волинь».

У матчі юнацьких команд із розромним рахунком 6:0 теж перемогли ковельчани.

Після 23 турів ФЦ «Ковель-Волинь» набрав 44 очка і посідає четверте місце у турнірній таблиці Чемпіонату Волині з футболу, де із 65-ма пунктами в доробку лідирує луцький ЛСТМ №536.

Наступну гру ковельчани проведуть 2 червня у Старому Чорторийську із місцевим «Стиром».

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024