Ковельчанин хотів ввести собі у вену ацетон, але його врятували

29 Травня 2019, 12:00
Ковельчанин хотів ввести собі у вену ацетон, але його врятували / Фото ілюстративне 4030
Ковельчанин хотів ввести собі у вену ацетон, але його врятували / Фото ілюстративне

У Ковелі під час конфлікту із співмешканкою чоловік хотів покінчити життя самогубством.

У Ковельському міськрайонному суді розглянули справу про притягнення до адміністративної відповідальності 50-річного мешканця міста за домашнє насильство щодо своєї співмешканки, яке задокументовала поліція 27 березня цього року. Торік у жовтні його вже судили за аналогічне правопорушення.

У судовому засіданні дебошир свою вину не визнав, пояснив, що не бажає спільно проживати з цією жінкою та її дітьми, але йти з помешкання не хоче, прагне покінчити життя самогубством. Він каже, що з приводу конфліктів з потерпілою намагався ввести собі у вену ацетон, але його врятували. За його словами, після суду прагне зробити те саме, чи повіситись.

Потерпіла в суді розповіла, що співмешканець проживати деінде не хоче, періодично приходить у помешкання, яке вона винаймає, та вчиняє щодо неї домашнє насильство на очах у дітей, щоденно вживає спиртне. Жінка просила його суворо покарати.

Суд постановив відправити дебошира під адміністративний арешт строком на 7 діб та стягнути з нього в дохід держави судовий збір в сумі 384 гривні 20 копійок.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024