У Ковелі створили робочу групу, яка має розібратися із кіосками

29 Травня 2019, 13:00
У Ковелі створили робочу групу, яка має розібратися із кіосками / Фото ілюстративне 3889
У Ковелі створили робочу групу, яка має розібратися із кіосками / Фото ілюстративне

Чиновники та депутати спільно опрацюють проект рішення Ковельської міської ради щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд на території міста.

Ковельський міський голова Олег Кіндер підписав розпорядження про створення робочої групи, яка має надати свої рекомендації до проекту рішення міської ради «Про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тимчасових конструкцій та елементів благоустрою на території міста Ковель».

Очолив робочу групу «зам» мера з комунальних питань Андрій Товстига, його заступником є начальниця відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай, також до складу групи увійшли: голови постійних депутатських комісії міської ради Андрій Мілінчук, Анатолій Кислюк та Геннадій Кіндер (всі – за згодою), депутати міськради Олександр Артишук, Сергій Вишневський, Ігор Пініс, Вадим Клімук, Ірина Роїк та Святослав Степанюк (всі – за згодою), заступниця начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Лілія Барна, начальник юридичного відділу Геннадій Куптій, начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук.

За скільки часу ця «потужна» робоча група має надати свої рекомендації – у розпорядженні не вказується.

Коментарі
29 Травня 2019, 22:36
Так, знайдуть ті, що заважають...<br/>Але ті, що з кавою від &amp;quot;Класіка&amp;quot; то звісно, що не зачеплять.<br/>Бо це ж &amp;quot;свої&amp;quot;!!!<br/>Акщо прибирати, то всі підряд, а не вибірково!<br/>Чи не так?!
29 Травня 2019, 23:13
А металевий павільйон на прибудинковій території - це не кіоск?
30 Травня 2019, 01:10
Кажу зразу, той кіоск по якому є рішення суду по його прибиранню, прибраний не буде! Щоб не кричали. Тому що я за нього взяв нормальні гроші,тому він стоятиме !
30 Травня 2019, 12:34
То і хлібні кіоски Смітюха теж позмітайте! Хай магазини собі купує!<br/>А то одному можна кілька кіосків по місту мати, а іншим - жодного!!!
30 Травня 2019, 12:47
Хай поприбирають тоді і Смітюхові хлібні ларки, ми хліб будем у магазині купувати.<br/>А то одна людина по місту кілька ларків може мати, а інша - жодного!!!<br/>Хай магазини купує, має за що!
30 Травня 2019, 18:00
За що воно купить магазини? Його доходи йдуть в общак ригів.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром