У жителя Ковеля поліцейські вилучили пістолет

31 Травня 2019, 16:16
Поліцейські вилучили у ковельчанина пістолет 1954
Поліцейські вилучили у ковельчанина пістолет

Поліцейські вилучили у ковельчанина пістолет.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

30 травня у Ковелі працівники сектору кримінальної поліції спільно із патрульними поліцейськими під час огляду за місцем проживання 47-річного чоловіка виявили та вилучили пістолет «Сталкер» з ознаками перероблення. 

Цього ж дня дільничні офіцери Турійського відділення поліції під час поверхневого огляду 30-річного жителя цього ж району виявили та вилучили в нього 12 набоїв різноманітного калібру часів Другої світової війни. Також у Нововолинську поліцейські під час обшуку на території гаражного масиву у 63-річного місцевого жителя вилучили штик ніж до гвинтівки «Мосіна».

Вилучені предмети направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбаченого ч.1 та ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліція Волині вкотре наголошує – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачена кримінальна відповідальність. Особа, яка добровільно здасть до органів влади боєприпаси, вогнепальну чи холодну зброю звільняється від кримінальної відповідальності.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024