У Ковелі влаштували свято для дітей учасників АТО

01 Червня 2019, 09:50
У Ковелі влаштували свято для дітей учасників АТО 2665
У Ковелі влаштували свято для дітей учасників АТО

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у центрі Ковеля відбулося свято для дітей учасників АТО та з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Незважаючи на похмуру погоду, понад двісті юних ковельчан зібрались біля сцени у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, аби весело та драйвово провести час. Зустрічали діток їх улюбленці: Супер Кіт, Фея Вінкс, Леді Баг, Лол Єдинорожка та Бджілка. Своєю шаленою енергією та веселощами  казкові герої зуміли збадьорити навіть стриманих дорослих. 

Розділившись на команди, під жваву музику та підтримку батьків, між собою змагались хлопчики та дівчатка. Цікаві конкурси спонукали малечу швидко  реагувати та рухатись аби здобути для своєї команди таку бажану перемогу. 

Музичні батли, гра у погляди, рухливі лабіринти та багато інших цікавих та захоплюючих естафет об'єднали учасників у велику дружню родину. На кожному личку світилась радісна посмішка, адже у результаті перемогла дружба. 

 Інтригуючим моментом свята виявився розіграш подарунків. Кожна дитина при вході отримала свій щасливий номер та солодкий «чупа-чупс», аби мати змогу позмагатися за приз від Феї Вінкс.

Найемоційнішою частиною дійства  стало бульбашкове шоу. Ведуча Мирослава попросила дітей загадати свою найзаповітнішу мрію і подумки покласти  у веселкову бульбашку, аби впіймавши її у долоні, мрія здійснилась. 

 














Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром