Ковельський мер пожартував: гроші для міського бюджету «рисує станок»

04 Червня 2019, 13:03
Олег Кіндер 3329
Олег Кіндер

Головні лікарі з області дивуються, звідки у Ковелі міська влада має такі великі гроші на грандіозні ремонти у лікарні та закупівлю дороговартісного обладнання.

Під час понеділкової апаратної наради у виконкомі Ковельської міської ради начальниця відділу охорони здоров’я Лідія Жолінська повідомила, що минулого тижня відбулася виїзна колегія управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації на базі Ковельського МТМО. За її словами, у роботі колегії взяли участь 60 головних лікарів, для яких спочатку була проведена оглядова екскурсія по лікарні.

«Не відкачували нікого після оглядової екскурсії?» – іронічно спитався міський голова Олег Кіндер.

Лідія Жолінська пояснила, що особливо багато запитань було у головних лікарів з Луцька, бо районні лікарні  «не можуть конкурувати з нашим МТМО», а обласні дуже цікавились, де місцевий бюджет бере такі гроші.

«Рисує станок. Нехай приїде, то я йому передам того станка. Жартую… Це ж не для Кіндера робиться чи для когось, хто тут сидить, а для всіх – для ковельчан», – констатував ковельський мер.

Коментарі
04 Червня 2019, 23:15
А коли той станок нарисує продовження реконструкції вулиці Відродження???? З горем пополам половину вулиці зробили і на цьому все і закінчилось.. Навіть дорогу до кінця не зробили. А от грошей на цьому Кіндер відкатав нормально
05 Червня 2019, 00:17
А вулицю Липинського з правої сторони коли дороблять, ,,,,блять, .....блять?
05 Червня 2019, 00:30
А ти що стояв біля відкату і передавав гроші?
05 Червня 2019, 01:01
А от справді цікаво де? Получається або вони приховувалися й попили!!! Або всі ці стройки в розрахунку на недобудову.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024