Як діти відпочивають у таборі «Адреналін»

05 Червня 2019, 14:42
Діти у таборі 3190
Діти у таборі

«Адреналін Сіті» запрошує до літнього табору, який подарує дітям від 6 до 14 років незабутні враження. Перша зміна табору вже діє.

Район.in.ua дізнавався, як діти проводять дозвілля під час своїх літніх канікул у таборі.

Літній табір «Адреналін» – чудова можливість гарно провести час після навчання. Це 10 днів на різну тематику, майстер-класи, різноманітне цікаве дозвілля та нові знайомства.

З дітками працюють досвідчені вихователі та аніматори, на території табору завжди є черговий лікар, а діти обов’язково мають медичне страхування. Учасників ділять на дві вікові групи: 6-9 рочків та 10-14 років.







Впродовж дня дітвору тричі харчують. Зміна триває з 9:00 до 18:00. Кожен день у таборі є тематичним – краси, здоров’я, дронотехніки,  музичний, театральний, кулінарний, спортивний, туристичний, науковий і танцювальний. 

У таборі можна й отримати практичні знання. Адже проводять різні цікаві майстер-класи відповідно до тематики дня. Проводять їх професіонали своєї справи, які вміють зацікавити дітей.

«Цей табір відрізняється від інших тим, що в нас є мікс різних розваг. Є абсолютно унікальні дні. Наприклад,  дня дронотехніки у таборах не має більш ніде, ні в Луцьку, ні на Волині загалом. Діти можуть побавитися з різними роботами та на власному досвіді переконатися, що наука є цікавою, що явища фізики прості та доступні, а хімія може бути захоплюючою. Ми доносимо дітям науку у практичній та дуже доступній формі. На території «Адреналін Сіті» є «Робологікум», який, до речі, є тільки в Луцьку й Києві. «Робологікум» – це академія пізнання та розвитку, де діти можуть усього торкатися руками»,  – поділилася маркетологиня КРЦ «Адреналін Сіті» Оксана Вашкевич.









Вона додала, що у літньому таборі «Адреналін» є доступ до різних розваг, які діють на території КРЦ. Це оновлений джампінг-центр, караоке, боулінг, лазертаг, батути тощо.

У таборі діти вчаться швидко рахувати, малювати, готувати, грати на музичних інструментах. Табір ідеально поєднує відпочинок та навчання. Також дітлахи проводять дозвілля на вулиці та відвідують Комплекс сімейного відпочинку «Ротонда».









Анна ІВАНОВА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39