У Ковелі нагляд за будівництвом «Локомотиву» здійснює сумнівна фірма із Дніпра

07 Червня 2019, 13:57
Стадіон 5817
Стадіон

Технічний нагляд за реконструкцією підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» проводить приватна компанія із сумнівною репутацією.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-інноваційна компанія «Трансбуд технолоджі» (із статутним капіталом всього в одну тисячу гривень) виграла тендер на проведення технічного нагляду за виконанням робіт з реконструкції підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» під розміщення транскордонного центру діалогу культур Польща-Булорусь-Україна. Ціна контракту – 356 тисяч гривень. Відповідний договір уже підписали ковельський міський голова Олег Кіндер та директор цієї фірми Віра Момот.

У виданні «Бізнес навиворіт: відгуки про роботодавців» про цю компанію опубліковано критичний допис від її колишньої працівниці.

«Не рекомендую нікому! Особливо бухгалтерам! – пише жінка на ім’я Вікторія. – Починаючи від умов, створених роботодавцем на робочому місці безпосередньо, закінчуючи самодурством власниці. В офісі (не знаю, як влітку) взимку холодно так, що в шубі і чоботях, у вовняній хустці як захворіла на початку грудня, так і звільнилася першого лютого застуджена. Поняття «обідня перерва» в цій компанії відсутня, можна швидко перекусити і знову в «бій». Відпустку можна взяти ТІЛЬКИ за свій рахунок, про лікарняний, або раптом день потрібен на рішення непередбачених проблем – забудьте думати! При прийомі на роботу оголошується перелік обов’язків (тобто, чітко описується ділянка роботи), але тільки приступите – з’ясується, що це верхівка айсберга з того, що ти повинен робити, а на заперечення або прохання організувати допомогу – виявляється, що це твоя робота і якщо ти і її не зробиш – буде біда, а помічникові треба платити і, відповідно, це може відбитися і на твоїй зарплаті».

Прийшовши у відділ бухгалтерського обліку я виявилася єдиним бухгалтером і весь час моєї роботи, а це два місяці, так і не знайшли у відділ більше нікого.

Робоче місце для бухгалтера – окрема «пісня»… Брудна кімната-«шкубатурка» 2,5 на 2,5 метра під ключем, але без вікон (вірніше вікно є – в коридор!), в якій планувалося розмістити трьох бухгалтерів (якщо ця потужна компанія знайде стільки співробітників у даній галузі). Дуже темна до того ж. Правда, дали настільну лампу з потужністю… я промовчу. Оргтехніка – все тільки планується, а на сьогодні у бухгалтера – монітор 15-ти річної давності, в якому щоб щось побачити, треба гортати прокруткою або зменшувати до стану – під мікроскопом. І якщо запитати про це, у відповідь – стіна нерозуміння, мовляв, що вас не влаштовує: цей монітор більше, ніж у ноутбука! Люди не розуміють, що для бухгалтера очі – це теж інструмент.

Власниця (благо немає її в країні), а то люди б «пачками» щомісяця звільнялися – це окрема розмова. Маючи досить поверхневі знання в бухгалтерії, територіально перебуваючи далеко, все ж примудряється «отруювати» кожен день вщент. Поваги до персоналу немає причому ні до кого, ставляться нікому не потрібні завдання з великою тимчасовою витратою з серії «мені не потрібна ваша робота, просто мучтеся», а на справді першочергові завдання робочого часу не вистачає, а виконати їх треба! Працювати будете цілодобово і цього ніхто не оцінить. Зарплата в конверті і один раз на місяць, переробки ніхто не врахує, а якщо відпроситися – день не оплатять. Не витрачайте час і рядки в трудовій книжці. Ця компанія того не варта».

Допис у виданні «Бізнес навиворіт: відгуки про роботодавців» з’явився ще 4 лютого 2019 року, але компанія на нього ніяк не відреагувала.

Коментарі
07 Червня 2019, 20:42
даю гарантію 100%, що запросив ту фірму товстига
07 Червня 2019, 21:37
Здійснимо технічний нагляд за технічним наглядом!
07 Червня 2019, 22:28
Знову "виграли" тендер у товстиги?
08 Червня 2019, 11:37
я вас всіх манав і мав у Д...І
08 Червня 2019, 12:26
Стернічук ти ще хочеш шоб забрали буса,,,
08 Червня 2019, 12:32
Саме така фірма і потрібна , щоб відмити бабло
08 Червня 2019, 19:49
кіндер в долі його фірма підставна скоро на новому мерседесі буде їздити пока не посадчть нічього не буде цей гавнюк скімось в долі
08 Червня 2019, 23:28
А хто з януковівчів є власником цієї, тіпа, фірми?
09 Червня 2019, 00:58
Да, то фірма лажа. Але вони мені нехіло забашляли. І я, і Товстига, маємо вас всіх в д.пі, плєсєнь тупа я!
09 Червня 2019, 03:55
Шановні редакція та аудиторія!<br/>Оскільки стаття викликала жвавий інтерес, як співвласник компанії, щодо якої у авторів статті виникли «сумніви», запрошую всіх кого дійсно цікавить кому саме довірено здійснювати технагляд, відвідати наступні офіційні та незалежні ресурси: clarity-project https://clarity-project.info/tenderer/38114886, Prozorrо http://bi.prozorro.org/http/sense/app/fba3f2f2-cf55-40a0-a79f-b74f5ce947c2/sheet/6a250824-ff2f-4c9d-a36b-4bdd01a8c37d/state/analysis#view/pEh. та впевнитися, що компанія має досвід виконання технагляду для публічних замовників тільки за період з 2016 рок - понад 500 об’єктів, із понад 400 замовниками, на загальну суму близько 30 мільйонів гривень<br/>Окреме зауваження щодо журналістської етики, бо збирання бруду з анонімних дописів на російських сайтах, які не відповідають за свій зміст, та публічно відмовились від відповідальності: «Вы несете ответственность за использование этих и подобных материалов. Вся информация предоставляется без гарантии полезности для любой цели либо пригодности к какому-либо использованию.. http://www.vnutri.org/disclaimer/» наводить на думку, що журналіст, або творчій колектив редакції, мали за мету знайти інформацію лише для формування негативного образу нашої компанії у читачів. Виникає питання: звідки у професіональних журналістів таке завзяте бажання очорнити людей, які провели прозорі та чесні закупівлі, та підірвати репутацію нашої компанії?<br/>P.S. Користуючись нагодою, запрошуємо бажаючих відвідати наш офіс (чай та каву гарантуємо), Головний офіс. 49008, Дніпро, Бізнес-центр «Різдвяний», вул.Театральна, 2 офіс 407<br/>та сторінку нашого сайту із відгуками замовників https://transbuds.com.ua/refference/
09 Червня 2019, 13:29
може це й так. Але в Ковелі склалась така тенденція, що всі фірми, які привів у Ковель Товстига є сумнівними, корупційними і ненадійними. Про це яскраво говрять приклади з будівництвом сцени. Початкова домовленість була 1.5 мільйона а до кінці будівництва вийшло, що вбухали 10 млн. куди пішла різниця можна лише здогадуватись. А через пів -року знадобився капітальний ремонт сцени. Фірма Верес, яку привів Товстига в результаті фіктивних тендерів знищила комунальне господарство міста. тепер стадіон Локомотив. Його до речі нищив наставник Товстиги пан балак. І всі будматеріали вівіз на свої гаражі. Так що є над чм замислитись
09 Червня 2019, 15:50
Ваша фірма із статутним капіталом всього в ОДНУ тисячу гривень виграла тендери на загальну суму близько 30 мільйонів гривень. Це правда?! Справді якась сумнівна компанія.
09 Червня 2019, 23:33
Компанія не тільки виграла, а й виконала ці договори. До речі, власний капітал становить понад 3 мільйона гривень, а статутний капітал (для тих хто не знає) - це сума, яку власник вклав при створенні компанії. Робіть висновки: за сім років існування – компанія із маленького стартапу виросла до об’єднання 30 професійних інженерів-консультантів, які і є головним капіталом для цього бізнесу.
10 Червня 2019, 05:06
Компанія не тільки виграла, а й виконала ці договори. До речі, власний капітал становить понад 3 мільйона гривень, а статутний капітал (для тих хто не знає) - це сума, яку власник вклав при створенні компанії. Робіть висновки: за сім років існування – компанія із маленького стартапу виросла до об’єднання 30 професійних інженерів-консультантів, які і є головним капіталом для цього бізнесу.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром