Головний у Ковелі «укропівець» подякував за нову дорогу

11 Червня 2019, 15:23
Дорога 3425
Дорога

Голова депутатської фракції висловив окрему подяку редакції Район.Ковель за публікацію, яка привернула увагу до проблеми з розбитою дорогою перед «висячим» мостом.

Свої позитивні емоції депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс висловив на Facebook.

«Близько місяця пройшло з часу підняття мною питання про ремонт аварійної ділянки дороги на вулиці Луцькій (частина міжнародної траси), і як мій запит щодо ремонту був підтриманий Ковельрадою. Багато скептиків коментували, що це не реально і виконано не буде. Одне поважне медіа-видання навіть надрукувало статтю, як я уявив себе мером (окрема подяка редакції за привернення уваги до проблеми)», – пише він.

Читайте також: Головний «укропівець» Ковеля уявив себе міським головою

За словами Ігоря Пініса, було багато коментарів від поважних людей з сумнівами, що міська влада прислухається до волі депутатського корпусу і першочергово зверне увагу на проблему.

«Але ремонт ділянки дороги вже завершується. При чому у набагато більшому об’ємі від очікуваного. Якість робіт теж є приємною, як по товщині покриття, так і по технології виконання. Тож дякую усім колегам-депутатам, які підтримали запит (особливо Андрію Мілінчуку, який першим підняв цю проблему), а також працівникам виконкому за розуміння і виконання. А особливий респект інтернет-площадці «Я люблю Ковель» та сотням активних Ковельчан, що підтримали мене. Разом ми зможемо усе», – дякує і запевняє Ігор Пініс.

1


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024