Марійка Мовчан зустрілася з бізнесменами, посадовцями та підприємцями

11 Червня 2019, 17:59
Марійка Мовчан 5149
Марійка Мовчан

Марійка Мовчан, яка разом з братами Борисом та Павлом товаришує зі світовими знаменитостями, монархами та президентами, нещодавно провела ряд запланованих і незапланованих зустрічей з метою популяризації благодійної діяльності.

Про це йдеться на сайті благодійного фонду Позитивна Взаємодія.

Юна дипломатка і керівниця служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації Алла  Оніщук  обговорили і переглянули хід ремонтних робіт у приміщенні, в якому облаштовується спортзал для вихованців Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

1

Марійка Мовчан, як Почесна Голова Благодійного фонду «Позитивна взаємодія»,  спільно з керівництвом Волинського центру дітей, провела екскурсію в майбутньому спортзалі і розповіла про стан спільної доброї справи. Юна знаменитість переконана, що такі благодійні акції можуть стати зразком для багатьох небайдужих людей в Україні. Також обговорювали робочі питання щодо майбутніх урочистостей – відкриття спортзалу.

«Обмін досвідом та тепла атмосфера співпраці посадових осіб органів державної влади і представників громадськості спонукає робити хороші справи для громади і надалі. А Марійці дає наснаги продовжувати обраний шлях – боротися за добробут знедолених дітей», – йдеться у статті.

Окрім цього, почесна голова Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Марійка Мовчан нещодавно провела робочу зустріч з підприємцем Юрієм Оліферчуком з питань безоплатного передання будівельних матеріалів для благодійної справи. Юрій один із тих, хто регулярно надає допомогу волонтерам, які здійснюють ремонтні роботи у приміщенні Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей і завжди готовий вийти на зустріч.

2

Зовсім випадково юна дипломатка провела неформальну зустріч в  Ковелі з відомими представниками бізнесу Волині Павлом Семенюком і Іваном Смітюхом. Перед підготовкою до державної підсумкової атестації Іван Смітюх порадив Марійці, як краще вивчити і усвідомити історію і українську літературу. А Павло Семенюк був учасником зустрічі громади, коли ухвалили рішення про подарунок дітям – сучасний спортзал.

3

1

 

 

Коментарі
12 Червня 2019, 01:42
А чого не кажуть що за отой ремонт вони беоруть гроші. То нормально, але нафіга піаритися ніби то все якийсь гуманізм?
12 Червня 2019, 09:39
То ці штунди з партії регіонів
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024