У ковельській поліклініці відновили бальнеологічне відділення

13 Червня 2019, 11:00
5099

У Ковелі відкриють бальнеологічне відділення.

Про це повідомляє прес-служба академії рекреації та спорту «Гепард» .

 У Ковелі у п’ятницю, 14 червня о 12:00 год. відбудеться офіційне відкриття оновленого бальнеологічного відділення Ковельської поліклініки Волинської обласної ради.

Зокрема, урочисто презентують басейн, що розташований за адресою: вулиця Бодана Хмельницького, 17.

Бальнеологічне лікування – не новий спосіб покращити здоров’я, що зарекомендував себе ще з давніх часів. Така терапія покращує стан нервової та серцево-судинної систем, шлунка, печінки, нирок, викликає перерозподіл мас крові в організмі

Невід'ємне бажання відновити спеціалізоване відділення належить генеральному директору Академії рекреації та спорту «Гепард» у Ковелі Олександру Герезу та голові громадської організації «Спортивний клуб «Ковель» Сергію Панасюку.

Після урочистостей для гостей свята відбудуться показові змагання серед немовлят, дітей та людей з інвалідністю.

За попередньої реєстрації на сайті www.kovelsport.com.ua, або безпосередньо в поліклініці, перші 255 щасливчиків отримають приємний бонус – безкоштовне відвідування басейну чи сауни на 1 годину у будь-який зручний час.

Безкоштовне відвідування буде доступне з 14:00 год. до 19:00 год. 15 червня, а 16 червня з 9:00 до 19.00 год.

 

Коментарі
17 Червня 2019, 02:07
А чому немає коментарів від славнознаних скептиків та критиків, які лиш і тішили себе думкою, що цей день такої не пересічної події в Ковелі, а навіть зокрема і в Україні не настане? Адже всесвітня пошукова система Гугл, на запит: "Відкриття оновленого бальнеологічного відділення" дає посилання на відкриття в Ковельській поліклініці, що підтверджєує факт, відкриття оновленого, після 10 років закритого та не придатного стану бальнеологічного відділення, яке відкрилося не так давно в 1995 році побудували лікувально-оздоровчий комплекс Ковельської залізничної лікарні в Україні за часів Незалежності, а вже менше ніж через 15 років деякі керманичі-головні лікарі Залізничної лікарні в Ковелі - загубили надбання справжніх патріотів України тих часів! Як влучно та актуально і до сьогоднішнього дня говорив, справжній господар та керівник Укрзалізниці Георгій Кірпа ще в той день відкриття під час інтерв'ю такі слова: "Всім кажеться, що неможна нічого зробити, всім кажеться, що хтось повинен допомогти, всім кажеться, що винувата держава, винуватий уряд, що він не вміє вирішувати питання! Не уряд повинен вирішувати питання, а ми на місцях! Якщо ми будемо працювати, а це якраз такими прикладами і ми показуємо, шо якщо працювати, і якщо ставити ціль перед собою то ніякі труднощі не зможуть зупинити, а навпаки люди вчаться як в цій ситуації економічній працювати, вчаться як переходити до ринкових відносин і як піднімати економіку держави і Добробут людей! http://kovel.tv/video_arhiv_tck_za_1995_rik/4-zaliznichna_likarnya_v_kompleksi.html
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024