Прем’єр-міністр Володимир Гройсман скасував візит до Ковеля

14 Червня 2019, 09:44
Володимир Гройсман 5097
Володимир Гройсман

На центральній вулиці міста Ковеля, по якій планував півгодини прогулюватися зі своєю свитою глава уряду, місцеві комунальники не встигли покосити бур’яни.

Після того, як на відвідинах рівненського «Льонокомбінату» Володимиру Гройсману з сумнівним натяком подарували коротенькі штанці-шорти, департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України офіційно повідомив: «запланована на 14 червня робоча поїздка Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Волинської області – перенесена».

Як повідомлялося раніше, згідно програми робочої поїздки, глава уряду планував 14 червня з 15-ої до 16-ої години оглянути комунальне некомерційне підприємство «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» (МТМО), як центр госпітального округу та приклад медичної реформи, зустрітися з трудовим колективом. Після чого в очільника Кабміну був запланований півгодинний променад вулицею Олени Пчілки, де нещодавно перед парадним входом до лікарні інстальовано «чорну абстракцію», в якій добре проглядається Зірка Давида – символ єврейського народу, юдаїзму, Ізраїлю.

 


 

Читайте також: У Ковелі офіційно відкрили «чорну абстракцію»

«Про дату і час візиту буде повідомлено додатково!», – інтригує волинян Секретаріат Кабміну.

До речі, під час запланованої прогулянки Володимир Гройсман споглядав би «розкішний» бур’ян уздовж нової дороги-бруківки, яку місцева влада зробила за багатомільйонні бюджетні кошти.

Фото Миколи Силюка.

 




Коментарі
14 Червня 2019, 14:50
Ви що не бачите, що це клумби? Лілійники ростуть. А ви кажете, що це бур"яни. У квітах слід розумітися.
14 Червня 2019, 15:34
"ботанік", не сміши людей!
15 Червня 2019, 02:49
Володимир Гройсман, злякався бур'яна. А чого приховувати Красу!!! Від попереднього візиту залишився осад неприємний! Коли відвідував залізницю.! На запитання чи підвищать зарплати? Чи умови праці будуть кращі? Відповідь була така: не подобається? Кордони ВІДКРИТО!!! Я думаю питання вичерпані! Взаємно, не подобається!!! кордони відкриті!!!
15 Червня 2019, 20:03
Так подавати вже теє шампанське , чи не подавати ?
16 Червня 2019, 15:07
Я приїду, як Рандеву відкриєте, а то нема де нормально поїсти і сто грам випити, йопта.<br/>І ше наказую перейменувати вулицю Олени Пчілки іменем мого друга Сєні Яйценюха.<br/>Все, не будьте гівнярами, дєйствуйте.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39